sted

Karla er drægtig! Forventet fødsel den 18. november 2020

scanning

Dette kuld vil være ud af jagtliner og vi forventer derfor at hvalpene vil blive gode arbejdshunde -søde, sociale, lærenemme og aktive.

Vi ønsker kun at sælge hvalpe fra denne kombination til dig der har lyst til at træne målrettet
fx. DCH, lydighed, gå på jagt og/eller gå konkurrencer med din hund.

Begge forældre opfylder både DKK´s avlsrestriktioner for racen samt Golden Raceledelsens etiske anbefalinger.

Hvalpenes stambog vil derfor være påført teksten ”Denne hund er avlet efter Dansk Retriever Klubs og DKK’s avlsanbefalinger” og hvalpene af denne kombination kan ikke udvikle øjenlidelserne prcd-PRA, GR-PRA1, GR-PRA2 eller skælsygdommen Ichthyosis

Kontakt os på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 26371821 hvis du er interesseret i en jagtgolden med mod og lyst til at arbejde.

Når vi laver et kuld hvalpe gør vi et stort arbejde for at præge og socialisere dem, inden de skal flytte ud til deres nye familier. Falkirk's hvalpe ser derfor noget af den store verden, bliver præsenteret for skud (lyd CD), køkkenmaskiner, støvsuger, højt musik, fjernsynet, andre hunde - store og små, mennesker -store og små, køreture, dyrlægen og alt hvad vi ellers kan komme i tanke om vi gerne ville have vores egen hvalp skal være tryg ved.

cawood bailey 06
Cawood Bailey Falkirk's Fields Of Gold
Klik her for at se mere om Bailey Klik her for at se mere om Karla
HD: A HD: B
AD: 0 AD: 0
Øjne: UA2020 Øjne: UA2020
prdc-PRA: Fri prdc-PRA: Bærer
GR-PRA1: Fri GR-PRA1: Fri via forfædre
GR-PRA2: Fri GR-PRA2: Fri via forfædre
Ichthyosis: Fri Ichthyosis: Bærer via forfædre
Klik her for Baileys resultater Mentalbeskrevet i Dansk Kennel Klub
  Video af Karla på UOWT

 Stamtavle 4 generationer 

 Cawood Bailey Calhoun Of Graceful Delight Holway Roger Holway Banjo
Holway Reema
O'teazle Of Graceful Delight Lucky Luuk V.D. Woudstreek
DKJCH Endrickbank Clover
Gleen Mhor's Sally Holway Leonardo Lowly Nabucco
Holway Reema 
Duckflight Browning Holway Monty Pass
Gleen Mhor's Swift
Falkirk's Fields Of Gold Crawfields Cougar Golden Runner's Mithrandir
Joe's Jazzy
Dusky Sound's Husky
Sungold Flying Frida Joe's Wuk
Ambertrail's Happy Heatleader
Falkirk's Tinfoil Hat Good Luck Yankee FTCH AFTCH Can OTCH TNT's Stanley Steamer UD, WCX , MH, OHF Am UD
Emberain's Amiable Ultimatum
Falkirk's White Lodge Bleki's Dusty
Golden De Luxe Titan's Revenge

 

newrule

 

 

En hvalp fra Kennel Falkirk's sælges med;

DKK stambog
DKK købekontrakt
Sundhedsattest incl. 1. vaccination
Sundhedsbog
Hvalpemappe, med foderplan, vejledning, og gode råd.
Vejledning i udvælgelse af hvalpen i kuldet.
En hvalp, opdrættet med fokus på egenskaber, sundhed og stærk bygning.
Prægning og miljø træning i særklasse.
8 x hvalpetræning hos os.
Opfølgning og vejledning det første år.

Krav om HD/AD røntgenfotografering i 1 års alderen.

Inden du kontakter os!

Inden du kontakter os, forventer vi at du har læst hvad vi skriver om hvalpekøb og racen og jagtgoldens i særdeleshed, i menupunktet Golden Retriever finder du oplysninger om hvad vi lægger vægt på i avlen og hvad vi forventer at du som køber, skal være opmærksom på, inden køb af hund.

Avlsmål

Vi ønsker kun at opdrætte de bedste Golden Retrievers til hundesport, jagt, agility, markprøve og spor men de SKAL samtidig fungere perfekt i selskab med familien.

Hvalpekøb/salg - en tillidssag

Da vi har gjort os meget umage med at opdrætte hvad vi synes er en "rigtig" golden - gør vi os naturligvis også meget umage med at vælge vores hvalpekøbere. Vi foretrækker hvalpekøbere der ønsker at træne og aktivere deres hvalp. Selvfølgelig sælger vi familiehunde ind imellem, men man skal tænke sig godt om, inden man anskaffer sig en jagtgolden, specielt hvis den kun skal "bruges" som selskab, da jagtgoldens ofte stiller større krav til aktiviteter, end en travl familie kan honorere !

koebsaftaleVores hvalpe vil aktivereres og stimuleres, og det er netop sådan et liv vi ønsker for alle vores hvalpe. At købe en hund er et stort ansvar, så tænk dig godt om og vælg din opdrætter med omhu, kig kritisk på forældredyrene, kig kritisk på hvalpenes omgivelser og deres adfærd. Køb aldrig hvalp efter en tæve der er sky og usikker - hun præger hvalpene i 8 uger og denne adfærd er "arvelig".

Når vi udvælger vores hvalpekøbere, sker det først efter et møde med os og vores hunde, og hvor hvalpekøberne har haft mulighed for at fordøje oplevelsen. Det er vigtigt for os at de har haft mulighed for at tænker over og danne sig en ide om, hvad det indebærer at eje en jagtgolden. Vi forventer naturligvis at hvalpekøbernes forståelse for hundens behov for aktivering og at de ønsker at gå til træning med hunden -for blandt andet at stimulere det en retriever elsker mest - at apportere!

Vores hvalpe sælges altid med en Dansk Kennel Klub købsaftale - du kan se standardaftalen ved at klikke på dokumentet til højre →

Vi forbeholder os altid retten til at afvise salg, hvis vi ikke finder at kemien passer.

Valg af hvalp

Det er os, der vælger familie til hvalpen, for vi kender hver enkelt hvalp ud og ind og har derfor de bedste forudsætninger for at vælge den hvalp der passer bedst til jeres forventninger. Vi forventer at I - som hvalpekøbere - besøger hvalpene minimum 2 gange og gennem besøg og samtaler finder vi frem til den hvalp, der passer bedst til netop jer og jeres forventninger. I alle kuld er der hvalpe der egner sig fortrinligt som aktive familiehunde, og dem ønsker vi at placere hos familierne, der ikke har ambitioner om en kommende jagtchampion og omvendt så ønsker vi at lade hvalpene med den største apporteringslyst og største samarbejdsvilje gå til jægeren eller hundesports M/K.

Årets Opdrætter Sundhed 2009 & 2010 + Runner Up 2013

Denne hæder har kun været mulig, fordi alle vores hvalpekøbere har været indforstået med og respekteret, at alle hvalpe fra Kennel Falkirk's skal undersøges på hofter og albuer mellem deres 12-18 måned og øjenlyses når de er 1 år. Vi indkalder altid til fælles undersøgelser og holder et mini træf, hvor vi snakker hund, fotograferer, udveksler erfaringer og spiser en hyggelig frokost sammen.

Vi ønsker at avle sundt og det er derfor et vigtigt redskab at kende status på tidligere kuld. Vi forventer derfor også at vores fremtidige hvalpe bliver undersøgt, så vi i også i fremtiden har den størst mulige viden om vort afkom.

Farve og Type

Vi oplever i denne tid en øget efterspørgsel på "mørke" hvalpe, men vi sælger ikke hvalpe på farven.

farver2

Generelt kan man sige at de lyse golden retrievere er avlet med vægt på udseende, hvor de mørke oftest er avlet på arbejdsegenskaber og en lidt lettere kropsbygning. Vælg ikke hvalp på farven og vær ærlig overfor dig selv når du skal vælge hvalp, den skal nemlig følge dig og din familie de næste mange år frem. Det vigtigste er, at dine forventninger er realistisk afstemt med den dagligdag, du kan tilbyde din kommende golden retriever. Du kan læse lidt mere om racens udvikling her

Vi glæder os til at høre fra jer ! ! !
Telefon: 26371821

Anouk of Enigmatic Patience

Joomla templates by a4joomla