NUCH Falkirk's Caution Wake Turbulence
(Vesterlyng's Touché - Gembæk's French Love Affaire)

Jaaaa for den da!!!!!!!!!

Skal vi ikke starte dagen med at fejre Odin og Tormod henne i det Norske?

KÆMPE KÆMPE stort tillykke med sidste cert ønskes du af opdrætterne i syd, vi er så stolte af jer.

Tak til Dag Wennesland der har været mentor for Tormod og Odin fra dag 1. Så er det ingen sag at sælge hund til Norge, når der står folk som dig klar til at hjælpe med råd og klip ❤️

"Weeeee are the champions, my friends
And we'll keep on fighting 'til the end.."

odin champion

-og skal vi ikke lige sætte denne dejlige sang på i dagens anledning?

En kombination af super gode jagtlinjer - se stamtavle her http://www.k9data.com/pedigree.asp?ID=949259

Følg med i facebook-gruppen for dette kuld her https://www.facebook.com/groups/386338308573682/

 tarzan 32
Shootdog Golden Chocolate Falkirk's Platinum Blone
HD: A HD: A
AD: 0 AD: 0
Øjne: UA2017 Øjne: UA 17.03.2018
prdc-PRA: Fri via aner prdc-PRA: Bærer
GR-PRA1: Fri via aner GR-PRA1: Fri
GR-PRA2: Fri via aner GR-PRA2: Fri
Ichthyosis: Fri via aner Ichthyosis: Fri

Vi henviser kun til opdrættere der sælger deres hvalpe med;

DKK stambog
DKK købekontrakt
Sundhedsattest incl. 1. vaccination
Sundhedsbog
Kuld opdrættet med fokus på egenskaber, eksteriør og sundhed.
Krav om HD/AD røntgenfotografering i 1 års alderen.

Hvalpekøb/salg - en tillidssag

Stil krav til din opdrætter - da de seriøse opdrættere stiller krav til dig!

Farve og Type

Lad være med at vælge hvalp på farven - det er ER det inden i der tæller og betyder noget de næste mange år frem.

Generelt kan man sige at de lyse golden retrievere er avlet med vægt på udseende, hvor de mørke oftest er avlet på arbejdsegenskaber og en lidt lettere kropsbygning. Vælg ikke hvalp på farven og vær ærlig overfor dig selv når du skal vælge hvalp, den skal nemlig følge dig og din familie de næste mange år frem. Det vigtigste er, at dine forventninger er realistisk afstemt med den dagligdag, du kan tilbyde din kommende golden retriever. Du kan læse lidt mere om racens udvikling her

Har du spørgsmål er du meget vel kommen til at kontakte os på telefon: 26371821

Fineste Bonnie-Bandit har følgende status;

Ichthyosis: Fri
GR-PRA1: Fri
GR-PRA2: Fri
prcd-PRA: Bærer

Det betyder også at alle hvalpene efter Blue og Bonnie er fri via aner på GR-PRA1, GR-PRA2 og Ichthyosis!

Tillykke Per og Helle
 

Vi har på denne smukke solskinsdag sagt et sidste farvel til vores fineste gamle Dyt. 13 år og 10 måneder fik vi lov at have sammen med hende.

Hun blev mor til 4 fine kuld hvalpe og hun var en fantastisk hundemor – nidkær og pligtopfyldende! Hun er vel også en af de sundest avlende tæver i DK i nyere tid – og det er vi stolte af. Hun var verdens værste jagthund, men det var heldigvis ikke en egenskab hun gav videre til sit afkom. Vi er stolte af alle vores Dytter-Rhino-børn-børnebørn-oldebørn derude og vi er taknemmelige for det liv, oplevelser og træning i giver dem.

Vi tror faktisk at Dyt satte et varmt poteaftryk i alle de hjerter hun mødte på sin vej og vi tror også alle der kendte hende, kan fortælle en anekdote om hendes tossestreger ❤

Selvom vi har vidst i længere tid at det nok snart var nu, blev det alligevel en dum dag og beslutning. Hun var frisk i hovedet til det sidste, hvilket bestemt ikke gjorde beslutningen lettere, men da der efterhånden var for mange fysiske skavanker i forhold til livskvalitet, måtte vi idag gå den tunge gang, da der kom endnu en skavank på listen.

Dyt fik lov at sove ind i bilen som hun elskede ligeså højt som mad og da hun var faldet i søvn (med et kødben i munden), sad der en fasankok i træet overfor dyreklinikken og skræppede farvel.

Nytårsaftensdag var hun med ved Vesterhavet og hun opførte sig som en vårfrisk hundehvalp – et dejlig minde <3

Nu er der bare 3 hunde tilbage i flokken – og et lille Dyt-oldebarn vi får lov at passe 14 dage endnu.

"Bare en hund", er der mennesker der siger.  Er det bare, at et andet liv har sluttet sig til mit?  At en hale klapper i gulvet af glæde ved at høre min stemme.  At en snude fortroligt stikker sig ind i min hånd.  At to øjne røber mig verdener af tillid og hengivenhed?  Kaj Munk 1898-1944

-i dag hader vi at være hundeejere!

08

02

 

nytårskort

Der er noget magisk ved nytår – slutningen på året og begyndelsen på et nyt og ukendt.

At blive ønsket og ønske hinanden Godt Nytår gør mig altid glad, en glæde jeg har besluttet at tage med mig ind i det nye år, så jeg kan blive bedre til at gøre en forskel for de mennesker jeg elsker og holder af.

Jeg vil som eneste nytårsforsæt sætte mig for at lede efter det bedste i folk og lade mig fylde af glæde over det jeg forventer at opleve ad denne vej.

Det er også ”om lidt” at vi skal tage hul på et ubrugt kalenderår, vi skal planlægge hvilke arrangementer vi skal deltage i med hundene, hvilke vagter der skal byttes så det hele går op og så skal vi selvfølgelig drømme videre om flere vidunderlige rejser til vores nabolande.

Det er et spændende hundeår der går på hæld, mange fine og imponerende resultater er tikket ind fra nær og fjern og I skal vide, at vi er virkelig stolte af alle jeres bedrifter – store som små. TAK til alle jer der har underholdt os og gjort livet lettere for The Falkirk Gang i 2018, hjertelig velkommen nye hunde-familie-medlemmer – vi glæder os til at se/høre meget mere til jer i 2019 og vi håber at se rigtig mange af jer til årets kenneltræf –mere om dette her på siden inden længe.

Godt Nytår til familie, venner, hundevenner og jer der følger med på www.falkirks.dk, må 2019 blive et rigtig godt og lykkebringende år - vi glæder os til mange fine oplevelser med jer i det nye år, der venter lige rundt om hjørnet.

GODT NYTÅR MED ET ØNSKE OM ÅR OG FRED
-fra alle os til alle jer
,

Joomla templates by a4joomla