03.jpg

nytaar

Årets sidste dag!

Endnu et spændende hundeår går på hæld, så vi vil hermed benytte lejligheden for at sige TAK til alle jer der har underholdt og gjort livet lettere for The Falkirk Gang i 2012 og byde de nye hunde-familie-medlemmer hjerteligt velkommen – vi glæder os til at se meget mere til jer i 2013.

Vi ønsker ligeledes alle hundevenner og jer der følger med på www.falkirks.dk, et rigtig godt og lykkebringende nytår - vi glæder os til at se jer alle derude i 2013.

Vi har et par jagter mere på plakaten inden sæsonen er slut og vi kan vist roligt sige at vi har haft nogle helt forrygende dage og oplevelser med hunde og venner på Lolland. Det har været helt specielt dejligt at tage vores to nye stjerner med og både Mjølner og Fire har vist at de både kan og vil jagt! Nu bliver det spændende at deltage i et par vinderklasser i 2013 – for som ”Far” siger deroppe i Århus, så skal vi skal jo bare have det sjovt!

Tak til alle vores hvalpekøbere og hanhundes afkom-ejere fordi, i viste poterne på prøver, jagter og andre arrangementer, vi glæder os hver gang et resultat tikker ind. Vi håber at se rigtig mange af jer til årets kenneltræf – meget mere om dette her på siden inden længe.

Kære Pernille og Maria det betyder rigtig meget for mig at vide I er der, vores mange og ofte lange horisontudvidende diskussioner, kunne jeg ikke være foruden, for hvordan skal jeg blive klogere hvis alt kun udgår fra egen navle?

En særlig hilsen til Rikke og Kim (www.rikkesfasan.dk) er vist på sin plads – Fantastisk med kost, logi og godt selskab de mange weekender vi indtog jeres hjem!

GODT NYTÅR FRA ALLE OS TIL ALLE JER

Søndagen bød på en åbenklasse A til Fire og mig -og hvilken prøve det var!

Det sneede helt vildt fra vi startede til vi sluttede først på eftermiddagen - altså helt vildt. På et tidspunkt lå der 1½ cm sne på ryggen af Fire, der bare sad og rystede af kulde. Vores jakker, huer og hår var store sne-klumper og hundenes ører var også sat til. Spændende var det, men lidt specielt at se fuglene som grå/sorte kroppe komme flyvende hen over skyttekæden for vi kunne ikke se andet for sneen.. Nu har jeg også prøvet det..

Tak til prøveleder, assistenter, dommere, faste hundefolk og terrænværter for en dejlig dag - med en dejlig præmiering.

Resultater og Fires side er opdateret!

(billedet af Fire og kokken er fra jagten d. 7. december på Lolland Eek)

I disse dage sender Dansk Retriever Klub bladet Retriveren ud og i bladet ligger en stemmeseddel med valg til både raceledelsen og bestyrelsen i DRK.

Både raceledelsen og bestyrelsen står overfor nogle store opgaver og der mangler virkelig folk som vil og kan løfte disse opgaver. Jeg vil naturligvis opfordre jer til at stemme på mig (og kun mig) til bestyrelsesvalget og på Palle Ingemann til raceledelsen for golden retriever. Vi er garanter for at der vil blive arbejdet for en mere rummelig klub, hvor der er plads til alle og hvor man har respekt for hinanden.

Mit kandidatur til Bestyrelsen 2013opstilling-marlene-birkebaek

Marlene Birkebæk

Jeg er 38 år, fik min første golden retriever i 1985 og har interesseret mig for prøver, udstilling, opdræt og avl siden starten af 90'erne. Jeg er gift med Lasse og vi har pt. 5 goldens, som vi bruger til jagt, markprøve, hundesport og lidt udstilling.

Jeg har siddet i raceledelsen for golden retriever de sidste 5 år, en spændende periode, hvor jeg har varetaget en bred vifte af opgaver. Arbejdet i raceledelsen har givet mig et meget nuanceret syn på hvad klubarbejde er, kan og bør være.

Mine tanker om at stille op til bestyrelsen går på at sætte fokus på den almindelige retrieverejer, samtidig med at eliten fastholdes. Jeg synes, at det er vigtigt at der i fremtiden arbejdes for at udbygge og fastholde kvaliteten af klubbens arrangementer således, at de henvender sig til alle klubbens medlemmer –både nye som gamle.

Klubbens udvalg bør være bredere repræsenteret både i forhold til de enkelte racer, men også i forhold til medlemmernes interessesfærer og der bør være meget mere fokus på glæden ved arbejdet med vores hunde og hinanden, når vi mødes på klubbens arrangementer.

Accepten af vores forskelligheder, ambitioner eller valg af race skal ligeledes skal være kardinalpunkter i fremtidens DRK.
Dansk Retriever Klub er Danmarks største specialklub for jagthunde og jeg mener, at vi dette taget i betragtning, får alt for lidt ud af vores position i forhandlinger med DKK – det må kunne gøres bedre!

Alt i alt kunne jeg godt tænke mig, at der bliver rusket lidt op i noget af alt det der hører under ”sådan har det altid været ” og tænkt nogle nye tanker om en visionær og dynamisk Dansk Retriever Klub.

Opstillet af; Raceledelsen for Golden Retriever Pernille Lillevang Allan Mortensen Marlene Veiss-Pedersen Svendsen & Frederik Svendsen Henrik Vinter Billeschou Bodil Jensen, Helle Døj & Kurt Vium + mange andre Smile

HUSK at få stemt på din kandidat, til såvel racer som bestyrelsen, mød op på årsmøder og generalforsamling og få indflydelse på udviklingen i vores klub.

Rigtig god jul og godt nytår til jer alle.

Så er Thea, Asla, Kenzo, Morgan og Find Holger rejst ud i den store verden! I morgen rejser lille Milo til Ikast og på næste lørdag er det Falcons tur (en lang tur). Jeg synes altid det er lidt underligt at sende hvalpe ud af døren og jeg plager altid mig selv med noget i denne retning;

-hvordan vil det gå?
-kan hvalpene falde til?
-er de nu rustet til alle de mange nye oplevelser-hvad med hundene og kattene i de nye hjem?
-hvordan går de første par nætter?

Jeg kunne blive ved - heldigvis har vi også denne gang modtaget mange dejlige sms'er om hvalpenes hjemtur + første skridt i deres nye hjem og det hjælper altid en bekymret menneskemor lidt Laughing

Jeg har startet galleri op på de første Hippier - resten kommer når vi modtager billeder..

Lima og familie var her for at hilse på de sidste hvalpe inden de rejste og vi kan vist godt annoncere hendes næste kuld, som bliver i 2014 - mere følger selvfølgelig når tiden nærmer sig, men indtil da vil jeg henvise til vores hvalpeside, hvor spændende kombinationer også vil blive annonceret.

01

Find Holger melder udsolgt i hans nye hjem!!

Næææ så dygtige Falkirk'erne har været i dag - I silende regn drog 3 fra WOW-kuldet til Hønning for at prøve kræfter med brugsprøven og sandelig om ikke Falkirk's Merrymaker & bestod brugsprøven med 40 point og blev Dagens Bedste Hund.

Falkirk's Firelord / Leif + Falkirk's Flame Keeper & Frode bestod ligeledes brugsprøven med max point..

Tillykke Laughing

3xbrugsproeve

Kennel Brown Hunt afholder den 20. og 21. Juli 2013 endnu en spændende "Gun Dog" træningsweekend med Philippa Williams

Ønsker du inspiration til din daglige træning, og ønsker du at se og opleve en af europa's bedste trænere og instruktører live, så læs videre !!!

Pernille og Tommy har inviteret Philippa Williams og en af hendes dygtige assistenter til at inspirere os i vores daglige træning.
Philippa Williams er kendt for at træne på hundenes præmisser, og kun bruge positiv forstærkning. Hendes motto er at hundetræning skal være sjovt for hundene, og deres ejere.

Vi glæder os meget over at det er lykkedes dem at få Philippa til Danmark, for at undervise. Philippa har en travl kalender, og det har taget dem et helt år at få en aftale i hus, så det er ganske unikt at dette kursus tilbydes i Danmark.

Ønsker du at snuse lidt til Philippa's træningsmetoder og ideer - kan du kaste et blik på video'en fra Crufts 2011, hvor Philippa demonstrerer gun dog work lige her

Læs mere om hele arrangementet på www.brownhunt.dk

I lørdags var vi på Mors hos Dyrlæge Marianne Klitgaard for at få HD & AD fotograferet hvalpe fra sidste år og mandag aften fik vi så de glædelige nyheder;

Crawfields Red Hot Piri Piri fik A/0/OCD fri

-og Mjølners fantastiske søn Vesterlyng's Fenris fik ligeledes A & 0. Mjølner har dermed 100% undersøgt på hans første kuld på 7 hvalpe. 7 x 0 på albuerne, 6 A'er og 1 D'er. Det var da en meget fin debut Smile men nogen gange er man heldig at få en forespørgsel fra en fin tæve - og det er vist den kategori Luna går i! Tak til Allan fra Vesterlyng for benarbejdet med knogle-status'erne.

I dag stod jeg op til et par dejlige billeder af Falkirk's Mighty MacAllan i Trondheim - de har i Nordnorge fået det første snevejr og det er vi jo næsten ikke misundelige over i regnvåde Danmark...

Fine hunde, spændende apporteringer og sjove mennesker at dele dagen med! Bare for at citere mig selv i bilen på vej nordpå; "Altså Fire og mig - vi hentede... og så var der den fugl som han...."

På hjemvejen tikkede der en nydelige lille SMS ind fra Trine Frøshaug i Oslo der kunne fortælle at hun og Sweet blev Klubmestre i LP1 i Retrieverklubben afdeling Oslo i dag! I går sendte Rune Kenneth Snæbjörnsson Lædre besked om at Samson fra samme kuld er blevet HD & AD fotograferet med A/0!!! Endnu tidligere på ugen fik jeg et par dejlige billeder på mailen fra Lasse ligeledes fra Red Hot kuldet 2011.

Da vi kom hjem fra jagt blev vi mødt af en hvalpekasse fuld af "surmuler" - der hilste os velkommen og for første gang logrede med deres små tykke haler, da de genkendte os på to ben... Nu er de vejet og sofaen kalder - har bagt pandekager til min søde mand og de skal nydes med lidt is inden jeg med 110% sikkerhed falder i søvn på sofaen...

Dejlig dag ik'?

fasaner

Galleriet er opdateret med billeder fra de sidste par jagter vi har deltaget på og lidt fra dagens mini-hvalpetræf.

Billeder af;

Falkirk's Firelord

Falkirk's Flamekeeper

Falkirk's Merrymaker

Falkirk's Hilly Highland Park

Falkirk's Peaty Port Ellen

Falkirk's Tasty Tallisker

Først mødtes vi med nogle gode golden bekendte som vi trænede lidt linjer, markeringer og vand med. Vi sluttede alle af med at sende vores hunde over Bøllemosen - bare fordi vi kunne LaughingBagefter kom der 6 veloplagte og frække Falkirk's hvalpe - 3 Wow'er og 3 whiskyer, de der havde mod på det fik lov til at apportere forskelligt vildt. Jeg er super stolt af jer alle sammen, lidt fin pudsning hist og pist og så er I klar til at give den gas på et par WT'er.

TAK til Kurt & Henrik fordi I tog jer tid til at træne os!!

Hvalpedagbogen er også opdateret Wink

Dyt har i nat født 8 dejlige hvalpe...

-hvalpedagbogen vil blive opdateret, vægtskemaet er startet og billeder kommer i løbet af dagen.

Vi har i dag fået nogle fantastiske resultater fra USA!!

Falkirk's Cute Caol Ila er heldigvis testet clear for prcd_PRA

Golden De Luxe Titan's Revenge er testet fri for GR-PRA1 og prcd_PRA, hun gemmer stadig på hvalpene og hjemmesiden vil naturligvis blive opdateret når der sker noget, men lige nu ligger Dyt bare og lader op til at hun skal føde. Hvalpene vil forresten blive født med status fri på begge PRA'er da Clyde også er fri!

FEDT!!!!

Vi har nu startet galleri og dagbog op på Dyts kommende kuld..

Nye billeder af følgende hunde i deres galleri;

Falkirk's Peaty Port Ellen
Falkirk's Loremaster
Falkirk's Artisan Ardbeg
Falkirk's Firelord
Falkirk's Merrymaker
Falkirk's Flamekeeper

Jeg har fået nogle dejlige billeder af Ila & Elias fra deres møde denne weekend i galleriet...

IMG 3496

Der ligger nogle billeder i galleriet fra en dejlig dag på jagt..

05 

AnneCharlotte Bengtsson, der ejer en super dygtig søn til vores SEVCH Holway Odin, har netop skrevet en sms til os, at sønnen *Vassruggens Vade Brand* nu kan smykke sig med titlen SEJ(j)CH! Han har dælme været med til at lave nogle fine hvalpe ham Holway Odin...

Kæmpe tillykke til AC og ikke mindst hans opdrætter Ulla Frisk

vassruggens-vade-brand

Ulla Frisk der har opdrættet "Lill Odin" skriver på hendes hjemmeside; AC och Odin, V Vade Brand,  startat på jaktprov och fått sitt tredje förstapris i elitklass. Grymt!! På bara ett par veckor har de fixat sina ettor i elitklass och det är första säsongen de startar i eliten. Jättegrattis till en duktig förare och hund. Odin AC, passar varandra som hand i handsken och Odin är hunden "once in a lifetime" för AC. Men det är bara duktiga lyhörda förare som får en sån hund oxå. Flertalet av oss kommer inte ens i närheten!! 

Du kan besøge "Lill Odin" på hans egen hjemmeside her: http://www.retrieveandrescue.se/Odin.html 
-og hans opdrætter her: http://www.vassruggen.se

Så skal der prales lidt - Først skal vi lige ønske Mette og Falkirk's Twin Peaks aka. Duffy tillykke med bestået åbenklasse uofficiel WT!!! Et par super seje tøser!

Lasse og jeg havde af uvisse årsager meldt Dyt til certifikatudstilling i Køge. Tror vist, at hun blev meldt for at vi havde en god undskyldning for at besøge nogle søde og sjove mennesker på Sjælland, nå men resultatet blev et Excellet 4. vinder.. kritikken kan læses under resultater..

Nu vil jeg ind på sofaen - og smile smile smile...

Dyt er drægtig!!
-læs mere under menupunktet hvalpe!!!

Mjølner's søn *Vesterlyng's Mimer*  er fotograferet med A/0 + øjenlyst uden anmærkninger.

HURRA & Tillykke til ejere og opdrættere..

Vi har i den forgangne uge fået nogle dejlige billeder af Falkirk's Glorious Glenlivet, Oslo og Falkirk's Cute Caol Ila, Vänersborg.

Billederne af lille Elias bliver man jo helt bjergtaget af -i ordets bogstaveligste forstand. For os, hvis nationalitet indebærer Himmelbjerget (?) med dets 147 m over vandoverfladen og Yding Skovhøj med imponerende 172,35 moh, ja der er 1400m fjell næsten det samme som Mount Everest, i hvert fald hvis man planter en lille gul hundehvalp i forgrunden.

Ila når vist at blive udtaget til OL i svømning inden Rio de Janeiro, hun bor nemlig i Vänersborg lige op til en sø af imponerende dimensioner. Her i Give har vi Meldgaards sø, i Sverige har de den lille vandpyt Vänern med ikke mindre end 22.000 øer. I Maribo har de til gengæld Søndersø med 22 øer og småholme, med andre ord Danmarks mest ørige sø. Et er dog bevist - når jord tilsættes vand bliver det til mudder og det synes universelt at golden retrievere drages mod dette.

Nu kan det jo godt være at nordmændene og svenskerne har både berge, fjelle og enorme søer, men må jeg lige minde om at vi havde Dronning Margrethe I, der med snilde og hendes adoptivsøn Erik af Pommeren samlede de tre nationer i Kalmarunionen. WinkErik af Pommern havde et skønt legeme, rødgult hår, rødmosset ansigt og en lang, smal hals (...) Alene, uden hjælp og uden at berøre stigbøjlerne sprang han til hest, og han drog alle kvinder, især kejserinden, til sig med elskovs længsel. (Citeret efter Gyldendal og Politikens Danmarkshistorie, bd. 6, 1400 - 1500) Spøg til side (og vi må endelig ikke komme ind på hvordan det gik benævnte union kort efter) men man kan vel på en måde sige, at vi i Norden var langt langt forud for vor tid og skabte en form for UN -dog uden de humanitære hensigter.

Sidst men ikke mindst vil jeg godt lige minde om at vi i Danmark har mit elskede Vesterhav! Fantastisk med udenlandske hvalpekøbere, så ved vi hvad vi har i vente når vi drager nordpå Laughingog dejligt at vide vores hvalpe får lov at oplevet noget hinsidan.

Nu vil jeg ud i solen med Mjølner og Fire og lave et par linje tag Smile

Hilsen fra Fjellet og tak for verdens dejligste valp :)

+ Elias er blevet DNA testet : prcd-PRA: bærer

39

Allan fra Kennel Vesterlyng fået fotograferet to af Luna og Mjølners hvalpe og de havde begge A og 0 så det var super dejligt.

I dag tikkede der en sms ind om at Karin og Chili har bestået brugsprøven - STORT tillykke med den, det er jo sådan en irriterende "knald eller faldprøve" som vi alle hader, men dejligt når det lykkes.

Falkirk's Fire Walk With Me har parret Odil, så hvis alt klapper er der et kuld super dejlige goldens på vej, men levering ca. uge 46/47.

17

Så fik jeg langt om længe sat billederne af Elias og Freyia på deres respektive sider. Jeg har efterfølgende modtaget et klik og en godbid fra Oslo, så mon ikke jeg kan finde ud af at opdatere til tiden næste gang Embarassed ?

Min mor - KENNEL DUSKY SOUND'S - har spændende hvalpe planer på tapetet og det kuld vil vi rigtig gerne henvise til..

Læs mere under vores hvalpe side.

Jeg har købt et lille add-on til min iPhone - tap tap tap camera+ - og det holder aldrig op med at være sjovt at bruge!!!!! Jeg har derfor besluttet, at jeg vil lave en "billeddagbog", den vil ikke blive opdateret hver dag, men jeg vil smide mine tap-tap billeder ind når jeg har tiden.. Go' fornøjelse - og nå ja programmet er dælme anbefalelsesværdigt..Laughing

Per Lorenzen har en rigtig dejlig golden retriever hanhvalp der søger et aktivt hjem - han er et rigtig spændende mix af markprøve og udstillingslinjer så man vil helt sikkert få en golden retriever med det "gammel-dags" udseende og nogle rigtig gode arbejdsegenskaber. Du kan læse meget mere om ham på Pers egen hjemmeside og se de dejlige billeder af Simba.

Søndagstræning i Horsens

Jeg har brugt rigtig mange timer på Goldens i Danmark 2012 de sidste uger og jeg indrømmer blankt, at jeg ikke har fået trænet med hundene - det er kun blevet til nogle bade / motionsture ved søen og i hundeskoven, men i dag ringede Kurt og spurgte om vi ville med ud og træne. De var der allesammen (de høje herrer) -  Kurt og Jack, Claus og Niko, John og Peder + Henrik og Fars hund og nå ja jeg var vel lidt spændt på hvordan det ville gå 4,25 i det selskab, men han er bare en guld-firer - HOLD OP han var bare kølig-kaj og løste alle de stillede opgaver. Mette og Duffy var der også og det var virkelig dejligt at se den lyst og arbejdsvilje den lille dame lægger for dagen, åh jo der er lidt der kan pudses af hist og pist, men Duffy gør det nu rigtig godt - så klø på Mette.

Nå men jeg har lagt nogle billeder i galleriet fra en dejlig dag ved søen - nedenfor er det
FANTASTISKE FIRE -
FANTASTISKE FIRE -
FANTASTISKE FIRE -

57

Uha hundene synes det er varmt i disse dage, alligevel havde jeg Falkirk's Merrymaker og Falkirk's Firelord fra WoW-kuldet til træning i dag - og NØJ hvor er de gode, og jeg er super stolt af dem og ejere. Vi har klikket hvalpene og de kan nu holde kontakt, gå på spanden, forholde sig roligt når Lasse kommer og hilser pænt på hhv. Herluf og Leif i den anden ende af snorene og alt det andet man træner med sådan en lille golden-baby. Både Ayla og Zippo er glade for at apportere, men vi venter lige lidt med at køre for meget hente/bringe træning, så lydigheden kommer godt på plads inden.

STOLT OPDRÆTTER

Laughing

Sikke en weekend - jeg havde i et letsindigt øjeblik meldt Fire til B-prøve både lørdag og søndag. Heldigvis viste det sig at være lige i nabolaget, da prøven i Region Centrum blev afviklet i

Kulsø og Region Midtjyllands prøve blev afviklet i Søby - 15 min kørsel til begge arrangementer, nemmere kan det vist ikke blive.

Begge prøver var gode og med spændende elementer, retningsbestemte frie søg havde også fået sit indpas her, både i begynder og åbenklasse og er vel egentligt en relevant disciplin, da vi ofte på jagt får at vide, at vi "sådan cirka" kan finde fuglen i et anvist område.

Prøven lørdag var hvad jeg ville taksere som værende i den nemme ende, ikke at den var let (det er en åbenklasse aldrig) men afstande og opgaver var reelle og ligetil. Fire fik her en fortjent 2. præmie, han var ikke erfaren nok på de mange tomme færter han mødte i søget, og så var hans løsning på dobbelt markeringen (hvor jeg i øvrigt ikke greb ind) noget anderledes end man må formode, at oplægget var tænkt. Vi gik hjem med et smil på læben og 4.25 fik en ekstra guffer.

Prøven søndag var til gengæld ret svær, ikke alene var afstandene lange på markeringerne, prøven blev også afholdt i et stegende hedt hedeområde. Da vi gik ud for at se prøven an var jeg ret sikker på at Fire ville komme i vanskeligheder, men til min store fornøjelse, løste han de stillede opgaver roligt og sikkert - måske havde vi lidt mange korrektioner på dirigeringen, men som dommeren sagde, så var han ikke "af hånd" på noget tidspunkt. Da vi kom til søget der bestod af sø, tuer og fyrreskov tog Fire alligevel fusen på mig, for her var jeg overbevist om at han ville miste modet, men jeg stod faktisk med en effektiv hund, der hentede meget vildt i hele området, præcis som vores makkerhund; -fantastiske Bonzo. Jo jeg var himmel glad da præstationen inkasserede en 1. præmie – og så på en af de sværeste åbenklasser jeg har set i lang tid.

Tak til alle der har brugt en fridag på os – dommere, prøvelæggere, hjælpere og alle andre involverede, til august er det Lasse og jeg der skal ud og svinge dummy’erne på labradors efterårsweekend, og det glæder vi os til.

29

Så er alle Whisky'erne også rejst og hver lille whisky drog herfra med en Ikea rotte - direkte importeret fra Sverige - tak til Berit og Mikael for rotterne, det vil vi huske til næste gang vi skal have hvalpe. Som overskriften antyder skal vi lige vænne os til at hvalpene er rejst, men det er måske lige overdrevent at sige,at her er stille for vi har altså 5 voksne golden retrievere og en springer spaniel, så her er såmænd nok at se til. Lima er rejst hjem til Ans og Familien Stenhøj, som vi vil huske at takke for et godt samarbejde, det har været fantastisk at se hende opfostre et kuld hvalpe med den naturlighed som vi finder så vigtig. Nu står den vist på lidt konditionstræning for Hr. Stenhøj og Lima-dyret, de skulle jo gerne være i topform til efterårssæsonen.

I går var vi i Løkken for at aflevere sidste manden - Falkirk's Glorious Glenlivet til hans nye ejere Familien Møkleby. Vi kørte i god tid, så vi kunne gå en tur på standen med de store og jeg kunne få styret min lyst til at fotografere. Løkken / Nordvestjylland her kan man vist tale om udkants Danmark, der er såå langt op og endnu længere hjem, specielt når man som jeg fik et sandkorn i det ene øje. Jeg elsker elsker elsker vesterhavet, så jeg kom helt i zen af den lille tur vi gik på stranden, hvor vi blandt andet fik set det vilde vand, de tyske bunkere og Gitte med Crawfields Corner lave en rundering på Lasse, en disciplin vi fandt meget spændende/morsom, for vi nørder jo kun retriever-arbejde.

22

I morges da vi stod op runderede Mjølner tilgengæld huset - ledte efter hvalpene, han havde vist lige vænnet sig til dem. Begge kuld har været fantastiske og vi har lært meget af alle vores hvalpe og vi er super glade for at vi har fundet nogle gode aktive familier til alle hvalpene, som vi nu glæder os til at følge i fremtiden.

Thor har været ude og besøge familien Wink

morfar-far-soen

Har du en hund der skal indgå i avl, er her et godt tilbud, hvor du kan spare rigtig mange penge!!!

I forbindelse med at Raceledelsen for golden retriever afholdeler Triple arrangementer, vil der blive afholdt kollektive DNA testdage på begge sider af bæltet.

Dato: 09/06 Holbæk
Dyrlæge Ib Engelhard vil være tilstede i Holbæk, Tuse Enghave 5, 4300 Holbæk, fra 9.00 til ca.13.00

Dato: 10/06 Bække
Dyrlæge Vibeke Korup vil være tilstede i Bække, Vorbassevej 20, 6622 Bække fra 9.00 - ca.13.00

Der vil blive udtaget en blodprøve fra hver hund, som er tilmeldt, og prisen for dette er: 137,50 kr (110 + moms) Obs. beløbet skal betales kontant på dagen!

 Raceledelsen har indhentet priser fra forskellige laboratorier, og har opnået en rabat på 25% fra gældende priser, dvs. prisen er som følger (de 25% er fratrukket):

Enkelttest;

  • Prcd-PRA 146,25 $ (normalpris 195 $)
  • Ichtyosis 90$ (normalpris 120 $)
  • GR_PRA1 75$ (normalpris 100 $)

Samlerabatter; 

  • Prcd-PRA & Ichtyosis 189$
  • Prcd-PRA & GR_PRA1 177$
  • GR_PRA1 & Ichtyosis 132$
  • Prcd_PRA,GR_PRA1 & Ichtyosis 249$

BINDENDE tilmelding kan ske til Laila Ager, på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Senest: 25/5 2012. Følgende oplysninger skal fremgå af e-mailen:

- Ejers navn, adresse og telefonnummer
- Hundens DKK reg.nr., stambogsnavn og kaldenavn

Der vil blive fremsendt en e-mail til alle tilmeldte den 26/05-2012, mht. om de minimum 20 hunde tilmeldte er opnået, så arrangementet kan løbe af stablen.

Man skal ikke foretage sig yderligere, før den bekræftende e-mail tilsendes, al yderligere info/vejledninger vil blive fremsendt med denne e-mail.

Falkirk's Fire Walk With Me er øjenlyst uden anmærkinger.

Fantastisk weekend!!!

Lørdag var jeg på udstilling med Falkirk's Fire Walk With Me der fik VG i brugshundeklassen, SEVCH Holway Odin fik Exc. i veteranklasse med CK - sådan Gammel-mus - det fortjente han nu også, 11 år og 10 mdr. gammel kunne han stadig spadsere med raske skridt rundt i ringen!!!

Søndag debuterede Falkirk's Fire Walk With Me og jeg i åbenklasse B - vi fik en fin 1.præmie og DEN ER VI glade for!!! Faktisk har vi kun været på en åbenklasse tidligere - en C-prøve og den glemmer vi vist bare, for der fik vi ikke engang den første enkeltmarkering hjem. Nå men søndagens prøve bød på en "svær" dirigering, der for vores vedkommende kom hjem med lodder og trisser - men fedt at se irlændertræningen har virket!

Tak til Maria Lindegaard Pedersen, Allan Mortensen, Henrik Stenhøj, Anne Marie Thomsen og min søde mand Lasse Birkebæk + goldenfolket for nogle dejlige oplevelser - lørdag og søndag.

TAK til Maria Lindegaard for nogle fantastiske numre på anlægget kl. møj sent lørdag nat
- du har nu vundet titlen Årets Musik Diktator **hehe**

bis-veteran-28-apr-2012-1

Jeg fik lige en SMS fra Jens med Crawfields Red Hot Habanero, de fik nemlig en besked om at de har en dummy tilgode - de blev nemlig Dagens Bedste på labradors Brugsprøve. 

07 09

I kan i øvrigt også se en lille video med Disney her : http://www.youtube.com/watch?v=XnEaZzkPAIk&

Stort tillykke til alle jer der har vist poterne frem i den forgangneweekend - og der har både været hundebørn og hundebørnebørn på banen -

Lørdag

Crawfields Red Hot Habanero tog sammen med Jens brugsprøven

Golden De Luxe Flex / Charlotte Maj Laurtizen bestod en uofficiel WT i begynderklasse
Tawnyfur / Yvonne Laurizen bestod en uofficiel WT i åbenklasse

Søndag

WT2 Golden De Luxe Phoenix / André Lilja - KÆMPE TILLYKKE det er sku sejt at stille på to WT'er og blive WT2 begge dage!
WT4 Falkirk's High Voltage / Inger Mortensen

Så har Farshund - Vassruggens Trittil Bragaskal fået sin egen hjemmeside, som i alle skal huske at kigge forbi.

www.billeschous.dk

Der ligger nye billeder af hvalpene i deres galleri + nye billeder af 4,25 & Mjølner fra en dejlig tur i skoven...

Vesterlyngs Mimer
(Crawfields Cougar - Respons Kramiga Kexnougat-ten)

Har sammen med hans ejer Nølle opnået en meget fin 3. plads ud af 15 deltagere i hvalpehold/hvalpekursus i DCH, Kalundborg.

STORT tillykke herfra.

Vesterlyngs-Mimer

Så er der lagt lidt nye billeder af pels-ungerne i deres eget galleri.

De spiser, sover og vokser - spiser, sover og vokser.. Så alt er vist som det skal være.

19 

Levenghyl Gundogs / Philippa Williams 

http://youtu.be/xT7MMgqUldo

Lima bliver tykkere og tykkere, men der er hverken tegn i sol eller måne om en forestående fødsel, det skulle da lige være at hende mave er blevet rundere og at der for det meste er "fest" på indersiden af den tykke mave. Vi kan måske ane at maven er sunket en smule, men nu er Lima jo en super slank model i den normale udgave, så der er ikke noget at sige til at hun er svær at vurdere.

Lima nyder at være alene i hendes nye kæmpe hundekurv..

Det bliver spændende at se om hun er drægtig på 1., 2. eller 3. parring, så hele næste uge er vel inden for rammerne Tongue out det bliver nu hyggeligt med hvalpe igen, så vi håber vejret er lidt mere med os i denne omgang. Anne Marie og Henrik som ejer Lima, har lånt Mor-Dyt som vist bliver forkælet til den store guldmedalje.

Fridag fra jobbet, så Pernille Brown Hunt og jeg tilbragte nogle rigtige dejlige timer i skoven.

Vi fik trænet en masse og poterne var rigtig dygtige! Solen var på himlen, så vi tog lige et par billede af Fantastiske Fire, som du kan se på hans egen side / nedenfor. 

05-marts

Wuhuu en dejlig dag vi havde igår!

En super god prøve i Kulsø og en masse dejlige resultater!

Henrik og Vassruggens Trittil Bragaskal sluttede som WT1 i Vinderklasse ~ en dygtig Odin søn.
Inger og Kiebitz's Daddie sluttede som WT2 i Vinderklasse ~ endnu en dygtig Odin søn.

STORT TILLYKKE TIL JER BEGGE!

Min egen Falkirk's Fire Walk With Me blev WT3 på hans debut i åbenklasse - vi har lige lidt der skal trænes, men det var nu meget sejt af den lille fyr, at han fik så fine point på 4 ud af 5 poster, at han kunne slutte af som 3'er.

Crawfields Cougar debuterede ligeledes, men i vinderklasse ~ der er vist en del der skal trænes, men Mjølner fik point på 4 ud af 5 poster, desværre kiksede post 1 og så er man jo udelukket fra det gode selskab. Ærgerligt, meen vi kommer stærkt igen.

Super seje og søde Mette med gummibolden Falkirk's Twin Peaks bestod hendes første officielle working test med glans, og i dag stillede hun på Region Østjyllands uofficielle working test og sluttede af som WT2! Sådan piger!!!

-vi kan lige slutte af med at fortælle at Jack der skal være far til Limas kuld (lige om lidt) debuterede i vinderklasse og sandelig om han ikke sluttede af som WT4!!!

Så blev det store afrejse dag og alle de små er nu rejst ud i verden. Vi har bare Zippo - Falkirk's Firelord boende indtil i morgen. Det er nok værst for mig, jeg synes han er vældig alene, men han hygger sig mægtig meget og i nat skal han ligge i ske med hans kennel far og mor

Laughing

Så er det snart tiden hvor de små putter flyver fra reden - det er altså SLET ikke noget for sådan en pylre-mor som mig. De er bare såååå fantastiske og sjove, hvilket i selv kan se i denne video. http://youtu.be/Jm-S1-Tooxw

Lima bliver tykkere og tykkere og flytter herned på lørdag, mere herom senere.

Hvalpene har haft besøg - tak til jer alle for en super-hyggelig-åbenhus dag, vi troede faktisk at de små ville være trætte til i morgen, men der tog vi fejl!! De fester nu og det er jo super hyggeligt. Anni og Herluf der skal købe en af tæverne, have en papkasse med - den er hvalpene flyttet ind i - TAK for god underholdning Laughing de små er edder søde når de ligger 4 stk i den.

Lars og Karin fra Kennel Nordgold, der har købt Crawfields Red Hot Piri Piri var her også, så vi nappede lige et par dejlige billeder af Chili aka. Dumbo-line - hun skal dælme passe på, at hun ikke letter når hun starter turboen Wink

Chili som hun hedder i daglig tale beviste i hvertfald, at hun er den fødte apportør, for hun havde mægtig meget overskud til at hente både kanvasdummies og posere for fotografen. Nå men regnen har silet ned over Give hele dagen, så billederne blev mildest talt lidt kedelige i farverne, så dem gør vi om igen snarest.

Hvalpene har vandfobi, de synes ikke om regn og slud, så de skal driiiives ud, men så sopper de gerne i den mudderpøl vores grund er.

Lige nu sidder jeg og lytter til Tim Christensen og det er vist meget passende på en regnvåd lørdag.

Falkirk's White Lodge er blevet scannet og vi er 99% sikre på hun er drægtig.

 Hvalpene er interessante for hundefører med interesse for markprøve og/eller hundesport – fx agility og lydighed. Vi ønsker at sælge kuldet til aktive hundeførere og hvor der er et formål med anskaffelse af hunden, så er du seriøs og har lyst til at få dig en god hund, er du velkommen til at kontakte os pr. mail eller på telefon +0045 26371821 og fortælle lidt om hvad du kan tilbyde en hvalp fra dette kuld.

Nye billeder i hvalpegalleriet.

På søndag er der årsmøde for golden retriever på Fraudgegaard - husk nu at møde op Wink
Læs invitationen på www.goldenretriever.dk

Jeg har lavet et galleri til Mjølners afkom, du finder det på hans egen side.
Hans hvalpe hos kennel Vesterlyng er netop blevet ½ år.

Spændende nyt på hvalpefronten - Lima er i dag blevet parret med Jack, så hvis alt går efter planen, venter vi et kuld dejlige jagtgoldens i starten af marts. 

Nye billeder af Crawfields Red Hot Amarillo på hans side under opdræt

Nyt billede af Crawfields Red Hot Habanero på hans side under opdræt

Så har Dyt født et kuld dejlige hvalpe - det blev 5 hanner og 2 tæver der alle ligger og knirker hyggeligt i hvalpekassen.
Hvalpedagbogen vil blive opdateret med lidt fra deres hverdag de næste 8 uger - det samme gælder selvfølgelig galleriet.

Til jer der venter - vi kontakter jer snarest muligt.

10

Vi har en lang nat foran os - status opdatering i morgen tidlig.

Vi ønsker alle hundevenner og jer der følger med på www.falkirks.dk, et rigtig godt og lykkebringende nytår - vi kan næsten ikke vente til sneen er smeltet (hvad for en sne??? vi vil have sne, øv altså), så vi igen kan komme af sted på markprøverne. Det bliver spændende at starte Fire og Mjølner op på markprøverne og det bliver naturligvis også dejligt at møde jer alle derude.

En lang og god jagtsæson er ved at være slut, og Lasse og jeg har haft nogle rigtig dejlige dage med gode venner, godt hundearbejde og spændende jagtsituationer.

2012 byder forhåbenligt på to kuld hvalpe - begge spændende kombinationer med forkus på arbejdsegenskaber og sundhed. Dyt kan nedkomme hvornår det skal være og hendes datter Lima har lige startet løbetid, så hun forventes parret i løbet af 14 dage.

Vores hvalpe fra 2011 er blevet store og de får masser af dejlige oplevelser hos deres nye familier - og vi glæder os til at følge dem i det nye år.

Igår var alle hundene så ude feste omkring på marken sammen med os - det er der kommet en lille billedserie ud af, som du kan se i galleriet.

GODT NYTÅR FRA ALLE OS TIL ALLE JER

Galleriet for 2010 er nu aktiveret

Billeder fra dagens gåtur er lagt i 2011 galleriet

Joomla templates by a4joomla