nytaar2013

Endnu et spændende hundeår går på hæld, så vi vil hermed benytte lejligheden for at sige TAK til alle jer der har underholdt og gjort livet lettere for The Falkirk Gang i 2013 og byde de nye hunde-familie-medlemmer hjerteligt velkommen – vi glæder os til at se meget mere til jer i 2014.

Vi ønsker ligeledes alle hundevenner og jer der følger med på www.falkirks.dk, et rigtig godt og lykkebringende nytår - vi glæder os til at se jer alle derude i 2014.

Tak til alle vores hvalpekøbere og hanhundes afkom-ejere fordi, i viste poterne på prøver, jagter og andre arrangementer, vi glæder os hver gang et resultat tikker ind. Vi håber at se rigtig mange af jer til årets kenneltræf – meget mere om dette her på siden inden længe.

Kære Pernille og Maria det betyder rigtig meget for mig at vide I er der, vores mange og ofte lange "horisontudvidende" diskussioner, kunne jeg ikke være foruden, for hvordan skal man blive klogere hvis alt kun udgår fra egen navle?

GODT NYTÅR FRA ALLE OS TIL ALLE JER

 

Hvalpeplaner er opdateret og SEVCH Holway Odin & Crawfields Cougar er øjenlyst uden anmærkninger.. HURRA!

 

Falkirk's Fire Walk With Me er i dag blevet øjenlyst uden anmærkninger.. laughing Jeg har i den forbindelse lavet en ny opsætning på hvalpesiden, da der jo var en grund til at han blev øjenlyst. Henrik på Bornholm har planlagt at gentage kombinationen med Fire og Mango - med forventet parring meget snart...

salenes-hvalp

 

Vi har været lidt på jagt i weekenden og det har jeg prøvet at forevige med kameraet.. Desværre var vejret ikke super godt, så I må nøjes med udvalget.. Jeg har lagt billeder i galleriet.. I øvrigt har jeg også fundet nogle "gamle" billeder af Odin og en af hans "gamle døtre", som vi havde besøg af i sommers - de er ligeledes lagt i 2013 galleriet..

02

 

Så er alle resultaterne kommet på Hippernes ben og vi kan som opdrættere ikke være andet end stolte! Vi er stolte over opbakningen fra jer, vores hvalpekøbere og stolte af de flotte resultater. De GODE ben der sidder på dem alle, skal heldigvis nok holde dem gående nu og i mange år fremover...

Det blev til 6 x A+0, 1 x B+0 og 1 x D+0.. Desværre fik vores egen Pippi-Puppy et D på hofterne, så vi kan ikke videreføre hende i vores fremtidige planer/avl. Heldigvis er det blot en "klinisk" status, for hun løber stadig rasende stærkt og ELSKER det. Set I lyset af vores ønsker om avl og opdræt, havde vi på forhånd besluttet, at hvis hun ikke gik igennem, skulle hun omplaceres.

Det var de sidste af Dyt's hvalpe, der blev fotograferet og jeg har gjort lidt status på hendes avlsstatistik, en statistik vi faktisk er ret stolte af. Som opdrættere har vi 96,8% fotograferet efter denne avlstæve, hvilket er 74,6% mere end racens gennemsnit de sidste 10 år. Dyt hun har 96,7% afkom der er fri på hofter mod racens 81%. På albuerne ser det også rigtig flot ud men hele 86,7% uden anmærkninger og de resterende er heldigvis kun 1'ere der løber fint omkring.

Dyt's samlede statistik

Antal hvalpe: 31         Matadoravls grænse : 264 hvalpe

 

HD

HD %

   

AD

AD %

Totalt

 

96,8% 

 

Totalt

 

96,8% 

A

21

70%

 

0

26

86,7%

B

8

26,7%

 

1

4

13,3%

C

0

0%

 

2

0

0%

D

1

3,3%

 

3

0

0%

E

0

0%

       

Racens samlede statistik sidste 10 år

Antal hvalpe: 11614

 

HD

HD %

   

AD

AD %

Totalt

 

22,2% 

 

Totalt

 

21,5% 

A

1314

51%

 

0

2052

82,1%

B

774

30%

 

1

320

12,8%

C

305

11,8%

 

2

76

3%

D

132

5,1%

 

3

51

2%

  

Endelig hjemme efter en fantastisk dag på Mors.. Tænk at kunne samle et helt kuld hvalpe på én gang Vi var dog ikke alene, et par Vesterlyng'er og Bleki'er var der også - 15 stk. goldens til HD/AD fotografering.. Nu venter vi så bare på at hundeweb.dk bliver opdateret.. Tak til vores FANTASTISKE hvalpekøbere for opbakningen, kage og hyggeligt selskab..

hd-foto-oktober

Fra venstre; Falkirk's Go With The Flow, Falkirk's Make Love Not War, Falkirk's Flower Child, Falkirk's Flower Power, Falkirk's Give Peace A Chance, Falkirk's Feelin' Groovy, Falkirk's Far Out Man & Falkirk's Hippie Pippie

 

Vi er ved at flytte, så vi er både her og der, men mest her.. Vi mangler faktisk bare at få vasket gulv i den lille stue, køkken, gang og bad, så er vi færdige med huset under vindmøllen. I dag har vi haft hjælp fra en masse dejlige mennesker - helt vildt dejligt at kunne sidde her og tænke på hvor lidt vi mangler før vi er 100% færdige med at flytte.. Nå jo det meste står så i papkasser her, men de bliver tømt hen ad vejen laughing

TAK FOR HJÆLPEN!!!

I morgen står den på FÆLLES HD og AD foto og nøj jeg glæder mig til at møde mine Hippier - tænk det allerede er et år siden de flyttede hjemmefra.. De fleste har jeg haft fornøjelsen af at møde i vores træning, men i morgen er vi alle samlet igen - det bliver helt vildt dejligt med hundesnak og foto..

I næste weekend står den på årets første fasanjagt og den er vi vist flere der ser rigtig meget frem til..

Nu vil jeg på puden...

 

freja

Kæreste Helle og André

Det er med stor sorg vi har modtaget besked om at ”Fantastiske Freja” er draget til de evige jagtmarker 11år gammel. Nu blev det jeres tur til at sige farvel til en af ”stjernerne”, men vi kan heldigvis se tilbage på 11 dejlige år, hvor Freja sammen med André opnåede nogle super flotte resultater på markprøve og lagde grundstammen for jeres lille opdræt. Freja betød noget særligt for os, hun var den hvalp efter Mifune vi aldrig selv fik og vi er taknemmelige for det kuld vi fik lov at lave sammen med jer i 2002. Vi er super stolte af at have Freja liggende bag vores fremtidige håb Falkirk’s Hippie Pippi, der på så mange måder ligner hendes frække mormor.

Mange dejlige oplevelser, jagter, apporteringer, fugle og minder om livet med en dejlig hund, gør måske situationen lidt lettere for jer at bære og som I så smukt skrev i vores gæstebog da vi havde sagt farvel til Frejas mor Mifune, vil vi citere jer; ”Den sidste fugl er hentet og der er blevet blæst jagt forbi. På en smuk efterårsdag fik et lykkeligt hundeliv en ende -tilbage står nu nogle fantastiske minder om en hund der har givet jer så meget. Vi føler med jer.

Knus og kærlige tanker Marlene & Lasse + The Falkirk Gang

61

Det gør os så ondt, at I i dag har sagt farvel til verdens bedste og sødeste Falkirk's Glorious Glenlivet aka. Elias. Han var en ganske særlig hund, der satte et varmt og uforglemmeligt poteaftryk i alle de hjerter, han mødte på sin vej. Det er så trist og urimeligt, at han skulle herfra inden hans liv rigtig startede, men vi er jer utrolig taknemmelige for at have givet E det bedste liv en golden retriever kan få – omsorg, opmærksomhed, træning, aktivitet og en uendelig masse kærlighed! Kys på alle de frække cocker-snuder I har omkring jer, vi håber de kan hjælpe jer gennem den næste tid.

Knus fra de ulykkelige opdrættere..

holway-odin

Som I kan læse andet sted på siden, prøver vi at parre SEVCH Holway Odin med Crawfields Red Hot Piri Piri sidst på året – Odin har ellers været taget ud af avl, ikke fordi han har lavet noget skidt, men fordi vi egentligt synes han havde gjort det rigtig fint i hans avls karriere. Efter at have skannet udbuddet af hanner til vores fremtidige parringer, kom vi frem til, at vi faktisk har en super avlshan gående under eget tag og at vi ville give ham et par parringer mere.

På sundhedssiden har Odin avlet ganske sundt og han har forbedret væsentligt på både hofter og albuer, set på golden retriever racens gennemsnit (tallet i parentes) de sidste 10 år. For HD 87,3 (80,6) og AD 90,4 (82,0)

På arbejdssiden har han også præsteret ganske flot; I hele Europa har han flere certifikatvindere på markprøve samt rigtig mange velmeriteret hunde på markprøve. Odin havde afkom på holdet der vandt bronze til IWT2010, samt afkom på hvert af de placerede hold til Golden’s NM i 2010, og afkom på 2 af de placerede hold til NM i 2011. I alt 4 tjenestehunde, 1 NJCH, 2 SJCH og 6 SVCH samt et hav af flotte lydighedstitler og resultater er det blevet til gennem årene.

Alle disse dygtige afkom har Odin jo ikke avlet selv, vi har også været heldige at få henvendelser fra nogle rigtig gode og seriøse opdrættere, der har valgt og solgt til samme slags hvalpekøbere som vi altid leder efter og fulgt op på deres opdræt. En stor del af æren ligger selvfølgelig også hos de dygtige hundeførere der har købt en Odin-hvalp.

SEVCH Holway Odin er også en ener på ”papiret” – han er en unik ”blanding” af de to førende FT linjer (Holway og Standerwick) i England, disse kombinationer er kun gjort ganske få gange.

Odin har været meget let at træne til et højt niveau på jagt og markprøve – altid lydhør og rolig oven i hovedet. Da Odin var 6 år besluttede Pernille Lillevang fra Kennel Brown Hunt, at jeg skulle spore med ham og han udviste også der stort talent og vilje til at arbejde på sporet. Vi drog en tur til Sverige, hvor han på mindre end en uge sporede sig til titlen Svensk Vildtspor Champion.

holway-odin

 

 

JAKTCUP - Norsk Retriever Klub, Trondheim

Crawfields Red Hot Amarillo / Rune Kenneth Snæbjörnsson Lædre

Med 4 tellende resultater fra årets jaktcup, samt dagens resultater fra dagens konkuranse hvor 5 av øvelsene ble gjentatt, gikk Samson seirende ut som årets klubbmester i ÅBENKLASSE.

 

I dag er det Hippies fødselsdag HURRA HURRA HURRA... Ja i dag er det et helt år siden at Dyt født hendes sidste kuld.

Et fantastisk kuld med nogle små stjerner, vi helt sikkert får lov at se mere til i fremtiden.

Fredag d. 25/10 bliver "Falcon" HD og AD fotograferet i de Tyske Alper og to dage efter er der fælles foto på Mors hos Marianne Klitgaard, hvor resten af Hippier'ne bliver samlet. Jeg glæder mig til at se alle banditterne på en gang..

Håber I bliver forkælet af jeres mennesker - kødben og sang må være på sin plads...

dannebrog

 

Hvor heldig er man lige med sådan en flok fantastiske hvalpekøbere?

Jeg har i dag været til DCH DM i Søndersø, hvor jeg blev mødt af 4 Dejlige DCH Drenge fra WOW kuldet januar 2012;

01

Fra venstre Martin Nielsen med Futte (Falkirk's Loremaster), Leif Christiansen med Zippo (Falkirk's Firelord), Christer Christensen med Arthur (Falkirk's Starcaller) og Yvonne Isen med Jenkins (Falkirk's Jenkins) med andre ord er alle hannerne fra dette kuld aktive hunde i DCH-regi.


I dag var der 3,5 hunde fra vores kennel til DM-start, to i B-klassen (se billedet) og 1,5 i A-klassen -> Hanne Lyth Madsen og Shiela (F. Dancing Dwarf) og Gitte Gehrt med Mjølner's bror Samson (Crawfields Corner)

Jo, jeg er bare VILDT stolt af jer og de fine resultater I har samlet/opnået gennem forår og sommer -resultater som jo i sidste ende blev jeres adgangsbillet til dette flotte arrangement.

TAK til Mette og Christer for tålmodige forklaringer på alle disciplinerne (og uendelige gentagelser af disse) og af hjertet tak til dig Yvonne, fordi du havde Jenkins med til mig! Jeg er så himmel-lykkelig over at han fandt dig (eller var det omvendt) som jeg sagde til Lasse i telefonen på vej hjem; Yvonne og Jenkins er bare et "match made in heaven"

Nu zzzzzzzZzZzzz er jeg godt nok træt efter en lang men spændende dag i jeres selskab - KNÆK & BRÆK til jer alle i morgen - jeg vil med spænding afvente status fra min trofaste SMS-informat Evy Pedersen, der selv har været "i ilden" med Freiya's "pap-søster" Thilde..

f1e39db80bb7d123292ecef7238f28fd

Se lige en fin mail jeg fik fra Evy & Freiya;

Så har Falkirk noget at være stolte over igen igen...

3 hunde til DCH DM i Søndersø den 21. og 22. september (ja ihvertfald dem jeg kender til :-p)

B rækken - fra WOW kuldet
Martin Nielsen, Hjørring med Futte (Falkirk's Loremaster)
Leif Christiansen, Vejen med Zippo (Falkirk's Firelord)

A-rækken - fra Twin Peaks kuldet
Hanne Lyth Madsen, Askov med Shiela (FP Falkirk's Dancing Dwarf)
Hanne og Shiela nøjes så ikke bare med deltagelse i DM, fik i dag også 269,40 point og en 2. plads og har dermed også kvalificeret sig til at deltage i eliterækken fra 2014

Men også Mjølner-familie skal deltage - nemlig Gitte Gehrt, Hjørring med Samson i A-rækken.

Jo de kan noget helt specielt de der dejlige livlige arbejdsglade hunde fra Giveegnen

TAAAK for at du altid holder mig ajour og de søde ord, Evy!!!

.. det fantastiske billede er taget af Pernille Lillevang, www.brownhunt.dk

 

Vi har modtaget en serie dejlige sommer/ferie billeder af Morgan i sommerlandet..

Se dem her Falkirk's Feelin' Groovy

 

Der er stadig én dejlig hvalp ledig i kuldet efter Fire & Allie

Vil du skrives op til en hvalp eller vide mere om dette kuld. Hvalpene er super velprægede og efter gode arbejdslinjer!
-kan du kontakte Maraike på på +49 17655003889 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

OBS ** Maraike taler og skriver engelsk!!

23 24 25 26

Søde og dygtige hvalpekøbere fortjener bestemt en plads på nyhedssiden!

Tillykke til Hanne med FP Falkirk's Dancing Dwarf og Evy med Frække Freiyas "storesøster"  Tilde med de flotte resultater...

Læs mere under Resultater 2013

 

05

Kæreste Gitte & Henrik

Selvom alle vi med hund ved, at når vi køber en ny hvalp og investerer uanede antal timer og mængder kærlighed i en lille gylden uldtot, så kommer også dagen, hvor vi må tage det svære valg og sende vores firbenede venner videre på en ordentlig måde.. I dag blev dagen, hvor I måtte sige et sidste farvel til Robbie og vi ved, at I har grædt jeres tapre tårer og givet ham alle de chancer I kunne, men det var desværre ikke nok. ”Fars Hund” vil være savnet her hos os, for en finere hund findes ikke og vi er stolte af alle de fine resultater I har opnået sammen og vi er ham dybt taknemmelige for, at vi har lært jer at kende..

Den sidste fugl er hentet og der er blevet blæst jagt forbi. På denne smukke sommerdag fik et lykkeligt hundeliv en ende -tilbage står nu nogle fantastiske minder om en hund der har givet jer så meget. Vi føler med jer. 

www.billeschous.dk

Knus og kærlige tanker Marlene & Lasse + The Falkirk Gang

 

Nye resultater fra Crawfields Red Hot Amarillo & Falkirk's Starcaller laughing

P7171802

Samson prøver at springe ud til dummyen - og hvilket terræn!!!

Falkirk's Cute Caol Ila er HD og AD-fotograferet

SKUE

HVALPEKLASSE HANNER

SL plac. 4 Falkirk's Far Out, Man / Heidi Henriksen

HVALPEKLASSE TÆVER

SL plac. 4 Falkirk's Hippie Pippi / Marlene Birkebæk

BRUGSHUNDEKLASSE HANNER

Excellent plac. 1 Crawfields Cougar / Lasse Birkebæk (tak til John Nikolajsen for super handling i ringen)

Excellent plac. 2 Vassruggens Trittil Bragaskal / Henrik Billeschou

Excellent plac. 3 Falkirk's Fire Walk With Me / Marlene Birkebæk

JUNIORKLASSE TÆVER

Excellent plac. 4 Falkirk's Peaty Port Ellen / Evy Pedersen

BRUGSPRØVE

BESTÅET

Falkirk's Hippie Pippi / Marlene Birkebæk

Falkirk's Far Out, Man / Heidi Henriksen

Falkirk's Peaty Port Ellen / Evy Pedersen

DJU'a APPORTERINGSPRØVE

BESTÅET

30 point 2. vinder/hurtigste hund Vassruggens Trittil Bragaskal / Henrik Billeschou

30 point 7.vinder/hurtigste hunde Falkirk's Fire Walk With Me / Marlene Birkebæk

Bestået Falkirk's Flame Keeper / Frode Gammelgaard

Bestået Crawfields Cougar / Lasse Birkebæk

IKKE BESTÅET

Falkirk's Merrymaker / Herluf Møberg

UOFFICIEL WORKING TEST

HVALPEKLASSE

WT2 Falkirk's Far Out, Man / Heidi Henriksen

WT3 Falkirk's Falkirk's Make Love, Not War / Susanne Hansen

WT6 Falkirk's Hippie Pippi / Marlene Birkebæk

WT8 Falkirk's Falkirk's Flower Child / Kirsten Liss

GRØN KLASSE

WT1 Bestået Falkirk's Peaty Port Ellen / Evy Pedersen

BEGYNDERKLASSE

WT6 Falkirk's Firelord / Leif Christiansen

Falkirk's Flame Keeper / Frode Gammelgaard

Falkirk's Merrymaker / Herluf Møberg

VINDERKLASSE

WT3 Vassruggens Trittil Bragaskal / Henrik Billeschou

WT5 Crawfields Cougar / Lasse Birkebæk

Stort tillykke til WT2 Kiebitz's Daddie / Inger Berger (Daddie er jo en søn af SEVCH Holway Odin)

DAGENS LYS - Ærespræmie til dagens mest lovende debutant

WT3 Falkirk's Falkirk's Make Love, Not War / Susanne Hansen

31

TRIPLE VINDER 2013 & VINDER AF KENNEL FALKIRK'S VANDREPRÆMIE

Vassruggens Trittil Bragaskal / Henrik Billeschou

Vassruggens Trittil Bragaskal

DAGENS HURTIGSTE RÆVE-APPORTØR

Crawfields Cougar / Marlene Birkebæk

OK - bare til info så påstår Lasse hårdnakket at Mjølner ikke apporterer ræv - det er så meget muligt han ikke gør sammen med Lasse, men i dag vandt han tilgengæld ræveapporteringen på tid sammen med mig og NÅ JA vi måtte jo have bevis for sagen med et billede -så han hentede den da to gange!!!

20-1

HURTIG APPORTERING

Falkirk's Far Out, Man / Heidi Henriksen

29

Vinderbilleder fra dagen...

hvalpeklasse begynderklasse
Hvalpe klasse Begynder klasse
groen-klasse vinderklasse
Grøn klasse Vinder klasse

 TAK til alle vores dejlige hvalpekøbere for at komme og vise flaget og poter frem på arrangementet i går. Tak til Torben og Kenzo for handling af hunde på ventelinjen, tak til John Nikolajsen for handling af Mjølner i skueringen, tak til Cecilie for handling af Fire i skueringen, tak til Evy for kamerahåndtering og tak tak tak for dejligt selskab til jer alle. Jeg synes nok det blev lidt for stressende, så næste år bliver der kun meldt en hund, så jeg kan være der lidt mere for jer alle - både dem på to og fire ben. Nå men alt i alt synes jeg faktisk dagen var rigtig dejlig og den levede helt op til mine forveninger - André!!!

Fik denne besked fra Yvonne og Jenkins;

"Ps. nu arbejder jeg også på han skal gø, det gør han nemlig heller ikke herjemme mere.
SUPER SKØN HUND OG GODT HAN BLEV MIN."
 
** Kære Yvonne det er skam os der takker laughing for det eneste vi ønsker os er et hjem til vores opdræt, hvor de bliver elsket & aktiveret!!
 
99
 

Nye billeder af;

Falkirk's Artisan Ardbeg

Falkirk's Firelord

Falkirk's Peaty Port Ellen

Falkirk's Far Out, Man

Falkirk's Give Peace A Chance

-enjoy <3

 

Falkirk's Artisan Ardbeg er HD, AD og OCD-fotograferet

 

I dag pakkede vi bilen og kørte sydpå - hele den lange vej til Svendborg for at besøge Falkirk's Jenkins der har været på en "slags ferie" i det fynske. Ferien er blevet til permanent ophold hos Yvonne og Leif - og Jenkins var naturligvis glad for at se os, men der var bestemt ingen tvivl om, at han stortrives med tilværelsen som enehund og Yvonnes træningspartner. Vi ønsker jer al mulig held i fremtiden og glæder os mægtig meget til at følge jer og resten af DCH-kuldet (WOW-kuldet) laughing

95

 

Vi har fået et par billeder af Falkirk's Go With The Flow - Falkon, der har været til Rettungshundestaffel auf der Moschelands-Burg og han ligner jo meget godt de andre Hippier laughing

63

 

Falkirk's Artisan Ardbeg er øjenlyst d. 23.05.2013

 

Jeg synes der trængte til en lille opdatering her på siden - kan man tale om at Mjølner har skudt papegøjen?

22

 

Moray Fields Auspicious Allison Kaye er gået i løbetid og forventes parret i løbet af et par dage. Er du interesseret i en golden retriever af jagtlinjer er du velkommen til at kontakte Maraike på +49 17655003889 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.(hun taler og skriver engjelsk)

05

 

Så lykkedes det langt om længe - der ligger billeder i galleriet fra årets kennel-træf.

Resultater er opdateret med Mette og Duffys flotte præstation i dag.. Tillykke!!!

 

Falkirk's Tasty Tallisker er i dag øjenlyst.

 

Så er "Futte" i Frederikshavn også HD & AD fotograferet og hele WOW-kuldet er således undersøgt!

Falkirk's Starcaller A/0
Falkirk's Merrymaker A/0
Falkirk's Jenkins A/0
Falkirk's Flame Keeper A/0
Falkirk's Firelord B/0
Falkirk's Loremaster A/0

Tak til vores søde hvalpekøbere for denne fantastiske opbakning!!!

WOW et fint kuld!!

Gyldne øjeblikke har jeg fået masser af i denne weekend.

Fredag og lørdag stod den på kenneltræf i det smukke Kulsø - vi var ca. 20 fredag og 25 lørdag. Det var super hyggeligt og spændende at se alle vores "pels-børn" igen og det varmer virkelig et opdrætter-hjerte når både kursister og hunde får ros af de inviterede instruktører. Tak for opbakningen og selvfølgelig TAK til Pernille & Tommy samt Henrik og Kurt fordi I ville bruge en dag på "The Falkirk Gang". TAK til Anne Marie & Henrik, der har løftet det halve af dette arrangement! Jeg håber alle DCH'erne har fået et bedre indblik i og forhåbentligt smag for retriever-arbejde.

Søndag stod den på B-prøve i golden regi - vi var bare af sted som turister, men vi så rigtig mange flotte præstationer!! Inden for egne rækker kan vi prale af Falkirk's Cute Caol Ila der bestod brugsprøven, Crawfields Red Hot Piri Piri der fik en 3. præmie i begynderklasse. Mjølners søster Crawfields Cindy stillede for første gang i åbenklasse og fik en SUPER flot 2. præmie. Vi var selvfølgelig også med og heppe på Berit der ligeledes stillede for første gang i åben med Myrra og de drog hjem til Sverige med en ligeså flot 1. præmie i bagagen (mon ikke turen til Trollhättan "gik ganska snapt")

Lige nu sidder jeg bare og hænger, er lidt sol(for)brændt men med mange dejlige oplevelser i bagagen...

Har jeg glemt nogen er det fordi jeg har fået solstik - men tak alligevel!! laughing

kenneltraef

 

Så har vi alle resultaterne på de hunde der er fotograferet i denne omgang! Tak til vores søde hvalpekøbere for opbakningen!

Falkirk's Glorious Glenlivet A/0
Falkirk's Tasty Tallisker A/0
Falkirk's Starcaller A/0
Falkirk's Peaty Port Ellen A/0
Falkirk's Merrymaker A/0
Falkirk's Jenkins A/0
Falkirk's Hilly Highland Park A/0/Fri
Falkirk's Flame Keeper A/0
 

Jo nogle af de rigtig søde har man til at låne sig et grafikkort, når køleren på ens eget er røget... Tak til Bette Kedde Laughing

Info om Kenneltræffet er sendt ud, så har du mod forventning ikke modtaget PM for weekenden, skal du endelig skrive til mig. Vi glæder os super meget til at træne og hygge med jer. Vi har fået ekstra træner på Fredag hvor Pernille Lillevangs mand Tommy Langelund kommer og giver hans bud på opstart / dirigering.

Resultater er opdateret med mange fine DCH placeringer - tak til Evy for at læse korrektur på dette, jeg har jo ikke helt styr på mine discipliner ud i den verden.

Jeg har også i den forgange ud taget min afsked i raceledelsen for golden retriever - jeg kunne ikke længere finde lyst og engagement. I kan læse min "opsigelse" på www.goldenretriever.dk

I lørdags var vi på Mors og få HD og AD fotograferet en masse "pels-børn" fra 2012. Mandag blev Elias i Oslo og Chivas på Sjælland også fotograferet, så vi venter og venter og venter og venter og venter og venter og prøver at være artige og tålmodige.

hd-fotodag

hd-fotodag-wow

hd-fotodag-whisky

 

Min computer strejker, så hav tålmodighed med mig -> mail og opdatering Laughing skal du have fat i mig akut så ring lige...

Info om kenneltræffet bliver sendt ud så snart jeg har rekonstrueret det...

fire

 

Så blev Crawfields Red Hot Caldero aka. Lasse fotograferet og status blev C & 0 - dejligt at vide at han kan levet et langt og lykkeligt liv som jagthund i det nordlige Trondheim.

 

Dato: 26.04.2013 til og med 27.04.2013
Sted: Kulsø Lejeren, 7323 Give

Bindende tilmelding senest den 24. marts 2013 på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Prisen er 450 kr. pr. snude og skulle der komme påhæng uden snude, men med næse er prisen 200 kr.

Tilmeldingsgebyr overføres senest d. 1. april 2013 til konto; 9561 0002823616

Kenneltræffet er for ALLE Falkirk’ere –nye som gamle og derudover vil vi gerne se afkom efter vores hanhunde SEVCH Holway Odin, Joe's Jazzy og Crawfields Cougar samt hvalpe fra Crawfields Red Hot kuld.

Årets Tema for kennel træffet står i WT træningens tegn - og vi har inviteret Pernille Lillevang til at instruere fredag og Henrik Billeschou om lørdagen.

Hundene kan jo ikke holde til at vi arbejder 9 timer om dagen - så derfor I bliver delt op i hold, der trænes på skift begge dage.

Selvom vi er lidt sent ude, må vi af hensyn til planlægningen, bede om forhåndstilmelding. Vi har lejet det smukke Kulsø og der vil være mulighed for at overnatte, for jer der selv medbringer telt eller campingvogn – der er ligeledes enkelte ”sheltere” til jer der har en varm sovepose og kan lide at overnatte i det fri. Vi kan henvise til Rørbæk Sø Camping. (www.camping.dk/1camping/script/80cpz.asp?plnr=17361)

Vi sørger for morgenmad og middagsmad begge dage og fredag aften skal vi hygge os med en omgang varm gullaschsuppe!

Vi håber at se rigtig mange af jer benytte denne mulighed for at få super undervisning og masser af hyggeligt samvær

Tilmeldingen skal vi have på mail og skriv hvilket niveau din hund er på træningsmæssigt, hvalp, begynder eller uøvet, så du kommer på det rette hold, og hermed får størst muligt udbytte af weekenden samt hvor mange I kommer på 2 ben.

Vi glæder os helt vildt til at tilbringe 2 dage med masser af sjov og hygge sammen med dejlige hunde og mennesker.

Søndag er der B-prøve og kvalifikationsprøve for golden retrievere et sted i nærheden af Århus. Til de af jer der er klar til at stille på prøve, kan I læse mere på www.goldenretriever.dk –vi skal derop og tænker det kan bliver super hyggeligt at mødes med jer.

Hilsen
Marlene & Lasse + Co

 

Ny og - nå ja - anderledes oplevelse til Marlene i weekenden! Maria Lindegaard fra Gold Force havde spurgt om jeg ville handle hendes tæve Zafir i udstillingsringen og hvad gør man ikke for søde dejlige venner? Jeg sagde selvfølgelig ja - og hold nu op jeg blev sendt rundt i ringen igen og igen! Zafir's snor blev pyntet med bånd i overvejende røde nuancer og hun sluttede således af med at vinde Bedste Tæve Klasse og blive 2. bedst i racen. Jaja - jeg fik dælme røde kinder og forhøjet puls, men hermed TAK for lån af skønne Zafut-Prut til Maria, det var skide sjovt!!

zafir

Frække Pippi-Lotta og Milo var også med og fik begge LOVENDE i Babyklassen.

 

I dag kom dagen, os der holder af vores hunde, vi helst havde været foruden.

Trods dine mange skavanker, havde vi dig i 10½ fantastiske år - vi tog imod dig en smuk sommerdag og i dag blev det så vores pligt at sige et endeligt farvel.

En af Legolas' mange knuder var på mindre end et døgn vokset til dobbelt størrelse og samtidig var der gået hul. Dyrlægen var enig med os i, at det ikke ville være ansvarligt at operere på en gammel mand, da risikoen for komplikationer ville være alt for høj, så vi tog den tunge beslutning om at lægge ham til at sove.

Mange dejlige oplevelser, jagter, apporteringer, fugle og minder om livet med en dejlig hund, gør måske situationen lidt lettere for os at bære.

33

 

Falkirk's Firelord er HD og AD fotograferet med B & 0

*HURRA* for Zippo & Leif...

77
 

I dag fik jeg en SMS fra Trine og Sweet i Norge;

Crawfields Red Hot Sweet Bell fik A på både hofter og albuer!

Stort tillykke til jer!!!

08

 

Vi er super stolte af alle vores fine hvalpe og købere i dag, på den uofficielle baby/hvalpe WT fik vi nogle flotte placeringer;

WT1 i BABYKLASSEN (UWT) Falkirk's Hippi Pippi / Marlene Birkebæk
WT2 i BABYKLASSEN (UWT) Falkirk's Feelin' Groovy / Lene Thorngaard Sørensen
WT5 i BABYKLASSEN (UWT) Falkirk's Give Peace A Chance / Torben Jensen

Pippi og Morgan kun adskilt med 1 sølle point!!

Evy Pedersen stillede frække Freyia aka. Falkirk's Peaty Port Ellen i HVALPEKLASSEN (UWT) og blev nummer 6 i deres klasse - mægtigt at prinsessen fik lidt mere koncentration på post 2.

Herluf og Falkirk's Merrymaker debuterede i Dansk Retriever Klubs markprøvesystem i begynder og sluttede som WT5 i klassen - sejt! Efter meget lidt overtalelse fra morgenstunden hoppede Leif Christiansen og Falkirk's Firelord ligeså resolut ud i en officiel begynderklasse i stedet for Grønklasse - Zippo var dog lidt hurtigere på aftrækkeren end Leif, så det blev desværre til et nul, men på'en igen :-)

Så var der jo lige Far og hans hund - de rendte i et 11 tal og endte liiiige uden for WT-placeringerne, men vi er nu mægtig meget stolte af Henrik Vinter Billeschou og hans Odin-søn -> Farshund

TAK til alle jer der var med til at gøre dagen til endnu en af dem man husker i laaaang tid :-)

 

wt-kulsoe

 

Kære Marlene & Lasse,

Vi har den fornøjelse at kunne informere jer om, at Kennel Falkirk's er blevet tildelt Raceledelsens ærespræmie for HD & AD foto 2009 + 2010

”Ærespræmien der er en flidspræmie, der tildeles opdrættere der inden for et kalenderår (fra 01.01. 20xx – 31.12.20xx) har minimum 70% afkom HD og AD fotograferet. Vedhæftede diplom og logo med tilhørende årstal må derefter anvendes frit på opdrætterens publikationer – hjemmeside mm. samt på raceledelsens publikationer. Raceledelsen vil ligeledes annoncere de kenneler der modtager ærespræmie i racens spalte i Retrieveren.

Diplom + logo uddeles på racens årsmøde.

Skulle I på andre årgange opnå 70% undersøgt, kan I ved fremsendelse af dokumentation få udfærdiget diplom og logo.”

Ærespræmien er alene et udtryk for fotograferingsprocenten.

Mvh Raceledelsen for Golden Retriever

Weeee - dem er vi super stolte af - tak til vores fantastiske hvalpekøbere for at gøre dette muligt!!!

 

aerespraemie

 

 

Cecilie og Elias har bestået den norske kvalifiseringsprøve - se mere under nyheder Laughing
 

Sikke en dejlige weekend i hundenes tegn!

Først raceledelsesmøde, så besøg af en masse dejlige goldenfolk og søndag stod den på skue i DRK Region Østjylland.. Se resultater...

Popper-Lopper aka. Pippi har fået nye billede på hendes side.

Crawfields Red Hot Caldero har sendt et par dejlige billeder fra det høje Nord og fra det sydlige Tyskland har vi også modtaget et par billeder af Redningshunde-aspiranten Falcon..

Nu kalder sofaen ualmindelig højt...

 

06-01-2013

Herlig dag i skoven hvor jeg først fik lov at træne sammen med Luna, Ayla og Zippo fra WOW-kuldet - de havde fødselsdag i går, så jeg havde taget et par fasaner og en enkelt gås med, som en slags aktivitets-fødselsdags-gave! Det synes de tre var helt perfekt og vi fik trænet frit søg samt en laaaang markering. Nye billeder i de tres gallerier.

Kl. 1400 var det tid til at mødes med Hippierne og NØØJ hvor var det dejligt at se dem igen!! Vi trænede kropsforståelse og hvalpene nød at få lov til at tosse over og under trælegepladsens forhindringer... Bagefter fik de små lov at hente en lille fasan og en dummy hvilket de gjorde til UG! Dygtige både til klikker og apportering!!! I næste weekend skal vi mødes til skue - så der skal vi træne en helt anden disciplin Laughing

 

Joomla templates by a4joomla