Sikke en CRAZY dag vi havde i går..

Fredag aften kom jeg i tanke om, at jeg godt kunne tænke mig at stille Odin på Vinterskuet i Bække -> Spørge chefen om afspadsering lørdag eftermiddag, arbejde til kl 01, hjem fra job og vaske Odin kl. 0200, sove 5½ time og op og dreje bilen mod Bække..

I Bække mødte vi Falkirk's Flower Power & Hanne som bestod brugsprøven i fineste stil og blev øjenlyst uden anmærkninger *HURRA*

I skue ringen fik SSEVCH Holway Odin Exc veteranklasse Plac.1 BIR Veteran og endte i de afsluttende konkurrencer med at "spadsere" fra skuets anden veteran, så han også blev BIS Veteran! Odin blev forresten også 4BHK (4. bedste hanhund Henrik Billeschou) Fantastiske Gammel Mus kan stadig bevæge sig som en drøm 13½ år gammel.

Så til den helt CRAZY oplevelse vi ikke har prøvet før.. Odil fik først Exc åbenklasse Plac.1 1.BTK BIR og *dælemen* om vi ikke sluttede dagen af med at blive BEST IN SHOW? Det er vi ligesom ikke vant til vel?!

Tak til alle jer der holdte den ene eller anden hund, mens jeg var i ringen med den anden! Jeg lover at hjælpe jer en anden gang!

Resultater & Sundhed er naturligvis opdateret..

Joomla templates by a4joomla