nytaarskort

Endnu et spændende år går på hæld, så vi vil hermed benytte lejligheden til at sige TAK til alle jer, der har været en del af 2014 og byde de nye hunde-familie-medlemmer hjerteligt velkommen – vi glæder os til at se meget mere til jer i 2015.

2014 har budt på rigtig mange fine præstationer fra vores dygtige og engagerede hvalpekøbere – Tak, fordi I viste poterne på træning, prøver, jagter og andre arrangementer, vi glæder os hver gang I viser flaget derude.

Vi har et par jagter mere på plakaten inden sæsonen er slut og vi kan vist roligt sige at vi har haft nogle helt forrygende dage og oplevelser med hunde og venner på Lolland. Stor tak til alle slynglerne for godt selskab de mange weekender vi har indtaget Lolland.

2014 blev året hvor vi måtte sige farvel til en af de gamle kæmper – SEVCH Holway Odin – en stor sorg, men 2014 bød heldigvis også velkommen til Molil og Cirka -to fantastiske og livsglade eksemplarer, som vi har meget morskab af.

Vi ønsker alle venner, FB-venner og hundevenner/hvalpekøbere og jer der følger med på www.falkirks.dk, et rigtig godt og lykkebringende nytår - vi glæder os til at se jer alle derude i 2015.

GODT NYTÅR FRA ALLE OS TIL ALLE JER

Marlene & Lasse + alle poterne

Joomla templates by a4joomla