04

Onsdag var en af de dage man bare hiver ud af kalenderen, vi tog afsked med vores Fantastiske Falkirk's Fire Walk With Me

Nu nogle dage senere, kan vi ind i mellem trække vejret ubesværet, men det er stadig helt uvirkeligt, at han ikke er her længere -han var jo kun 6 år gammel.

Fire var ikke særlig modig, men han prøvede virkelig at være modig -helt indtil den sidste røntgenundersøgelse. Det korte af det lange er, at han blev opereret kl 1830 på Hokkerup Dyreklinik onsdag aften og verdens bedste Bille håbede (sammen med os) indtil det sidste, at der var tale om et fremmedlegeme. Det var derimod en stor kræftknude, der sad på/omkring tarmen. 

Det var ikke sådan det skulle ende, men Fire fik lov at sove ind i mine arme... 

Vi har stadig ikke helt fattet det og nej jeg er ikke ok, jeg er faktisk langt fra ok! Jeg savner Fire helt ubeskriveligt og jeg får stadig helt åndenød når jeg tænker på, at han aldrig kommer og dutter mig på armen igen, for at få et kys eller lidt opmærksomhed. 

Fire var en helt unik hund, som satte et varmt poteaftryk, hos alle der mødte ham. Tak for hilsner, sms, mails og telefonopkald.. –og ikke mindst TAK til Bille & Ackie, fordi I altid er der, når vi har allermest brug for jer..

Der er så mange ting der skal ordnes og jeg orker det næsten ikke -jeg tror virkelig, at jeg er nået dertil hvor jeg vil overveje en anden hobby..

/Marlene

Joomla templates by a4joomla