nytaarskort

Kære medlemmer af The Falkirk Gang

Tak for året der gik, vi føler os vildt privilegeret over at have så fantastiske hvalpekøbere -flittige og engagerede i jeres hunde. Det ér virkelig særligt, at I alle bakker op om vores ideologi omkring det gode hundeliv med indhold og sundhed, resultater vi soler os i, men som kun er mulige pga. af jeres dedikation -uanset om det er det aktive liv som familiehund eller prøvehund.

Tak for mange flotte, sjove og rørende billeder af jeres firebenede ven - vi nyder hver eneste.

Vi har haft et par spændende kuld i 2015 og vi vil hermed benytte lejligheden til at byde vores nye hunde-familie-medlemmer hjertelig velkommen – vi glæder os til at følge jer i fremtiden.

2015 blev desværre også året hvor vi måtte sige et helt uventet farvel til Fire – en stor sorg, som stadig kan tage pusten fra mig. Jeg håber at finde lysten og en fin hanhund i et af de planlagte kuld i 2016, så jeg også kan være med på markprøverne igen.

Prøveåret ’15 har budt på rigtig mange fine individuelle præstationer og vi er selvfølgelig specielt stolte af jer, der har været afsted den ene weekend efter den anden, for at dyrke hundesporten på den ene eller anden måde. Hele 26 ekvipager har været afsted, så det er en særlig og god fornemmelse at opdatere resultat-siden igen og igen året igennem. På baggrund af jeres store engagement, har vi har derfor besluttet os for at indstifte en Årspokal (som ikke er en pokal men en statuette af min første golden Afroditte) I kan dyste om.  At lave et pointsystem der er retfærdigt, er ikke en let opgave, men vi har udarbejdet en model, der tager hensyn til antal udbudte prøver, klasser og præmieringer. I kan se hele opgørelsen og pointsystemet under menupunktet Resultater/Årspokal.

Vi finder en dag i starten af 2016, hvor jeg håber I alle vil være med til at hylde Årets Falkirk’er og vores egne hundes præstationer.

bar3

Årets Falkirk’er 2015
Falkirk’s Firelord
Zippo og Leif

arspokal 2015

Leif og Zippo har stillet 11 gange i A-klassen og er blevet placeret blandt de 5 bedste på 8 af prøverne. Disse flotte resultater kvalificerede parret til en flot plads ved DCH’s Danmarks Mesterskaber i Ribe, Lokal Klubmester og en Færdelsprøve blev det også til -endda med prædikatet Excellent. En gennemført mentalbeskrivelse og som afslutning på det hele blev det til en WT3 i åbenklasse i december. Ud over disse resultater er Zippo også Leifs jagtkammerat, der når han er på jagt også excellerer i alsidighed, da han evner at bevare overblikket som drivende jagthund og på post som apporterende jagthund!

Stort tillykke med Den Gule Hundehvalp -Leif!

Vi ønsker alle venner, FB-venner og hundevenner/hvalpekøbere og jer der følger med herinde et hunde-godt og lykkebringende Nytår - vi glæder os til at se jer alle derude i 2016.

Joomla templates by a4joomla