Da Lima har besluttet at trække hendes løbetid længere end forventet, er det planlagte kuld med hende udskudt til år. Hvis vi parrer hende nu vil hun være optaget af hvalpe størstedelen af jagtsæsonen, og det vil være en uholdbar situation for Henrik at stå uden hund, når vi trækker i det grønne tøj sidst på året.

Til trods for at Odil løb i starten af året, overraskede hun tilgengæld ved allerede at gå med Dyt i løb igen her i maj. Vi har valgt at parre hende en sidste gang og kuldet er af rene eksteriørlinjer, men vi har selvfølgelig lagt stor vægt på både temperament og sundhed.

Odil har i hendes tidligere kuld (U-kuldet og Flyver-kuldet) bevist, at eksteriør og apporteringslyst sagtens kan kombineres, vi taler ikke jagtchampions, men bestemt brugbare og letførte jagthunde. Vi forventer tillige et virkelig smukt ydre, så er du interesseret i en golden retriever, der kan vinde i udstillingsringen og give den gas i marken, er dette en oplagt kombination. Hvalpene vil selvfølgelig også egne sig fortrinligt som aktive familiehunde.

Kontakt os på +45 26371821 eller pr. mail hvis du er interesseret i en hvalp der er klar til at rejse hjemmefra sidst i september 2015

odil-bono

Joomla templates by a4joomla