Nogle gange skal man træffe svære valg og et af dem er beslutningen om at omplacere Cirka-Sutsko. Hun har i en måned boet hos Lise Lotte Christensen www.servicehunde.dk og har i den periode charmet sig ind på alle omkring sig. En stor fanskare er opbygget inden hun nu skal uddannes til servicehund og kan man ønske sig noget bedre liv for en hund? Et liv i absolut centrum?

Vi vil ikke have overskudshunde her på matriklen og desværre var Cirka og jeg rendt ind i nogle problemer med vildtbehandlingen, som jeg ikke kunne se nogen løsning på. Når man står med en ung hund, som man ikke kan gå på prøve med, bliver den lynhurtigt til overs. Det er ikke fair, for alle vores hunde skal være på A-holdet og Cirka har så meget andet at byde på og vi er sikre på, at hun nu har fundet den rette hylde hos STH.

Har I lyst til at støtte STH – Servicehundene, så klik forbi deres hjemmeside og giv 200 kr (støttemedlemskab) til en uegennyttig forening, der gør uvurderlig forskel for folk med fysiske eller psykiske udfordringer i hverdagen.

Jeg skal nok holde jer alle opdateret med Cirkas uddannelse herinde.

Joomla templates by a4joomla