Brian i fin stil..

 og Molil i ligeså fin stil..

 

Så nu er der taget store beslutninger og dem skal I naturligvis indvies i. Gitte, Christian og vi (Gitte har Mjølners bror, Christian har en anden bror og nå ja, vi ejer Mjølner) har allerede sat kryds på ryggen af hver vores lille hvalp fra dette kuld. Kontakt Gitte, hvis du (eller du kender nogen) der også vil have mulighed for at komme i betragtning til en golden der både kan og vil! Kuldet er planlagt sommer 2018.

Gitte kan kontaktes på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlefon +45 41226762

annonce

Brian og jeg har haft en travl weekend - 2 x hundeudstilling i Fredericia og vi er kørt hjem med nogle rigtig fine resultater begge dage. Jeg er super stolt af min fine isbjørn.

I dag tog vi efter udstillingen en hurtig tur i skoven, bare for at friske lidt op på på nærsøg og signaler. Han er blevet god til at holde området og er i øvrigt rigtig flink til at følge mine anvisninger.

Jeg har klippet en lille video sammen med lidt fra udstillingen og lidt fra vores træningssession.

Enjoy!

Eftermiddagen tilbragt til Goldens Årsmøde på Fyn. Pokaler fik vi ingen af, meeen vi fik en ærespræmie, som vi er super stolte af. TAK til alle vores hvalpekøbere, for uden jer, havde vi ikke modtaget dette hædersbevis.

Falkirk's 3rd Time er den første fra Tal-Kuldet, der er blevet HD og AD fotograferet og resultatet blev et flot A&0. Tillykke til Nico med Joachims fine ben.

aerespraemie


 

Velkommen til lille Ronja - Falkirk's Silver Surfer, som vi ejer sammen med Familien Trägård og Falkirk's Hippi Pippi

04


 

Kære medlemmer af The Falkirk Gang

Tak for året der gik, vi føler os vildt privilegeret over at have så fantastiske hvalpekøbere -flittige og engagerede i jeres hunde. Det ér virkelig særligt, at I alle bakker op om vores ideologi omkring det gode hundeliv med indhold og sundhed, resultater vi soler os i, men som kun er mulige pga. af jeres dedikation -uanset om det er det aktive liv som familiehund eller prøvehund.

Tak for mange flotte, sjove og rørende billeder af jeres firebenede ven - vi nyder hver eneste.

Vi har haft et par spændende kuld i 2017 og vi vil hermed benytte lejligheden til at byde vores nye hunde-familie-medlemmer hjertelig velkommen – vi glæder os til at følge jer i fremtiden.

Planerne for 2018 er nu også på plads og vi glæder os allerede til at forberede en flok hvalpe til et spændende liv.

Prøveåret ’17 har budt på rigtig mange fine individuelle præstationer og vi er virkelig imponeret af jer, der har været afsted den weekend efter weekend, for at dyrke hundesporten på den ene eller anden måde.

Vi finder en dag i september, hvor vi håber, at I alle vil være med til at hylde Årets Falkirk’er og vores egne hundes præstationer.

TAK til Evy for altid at holde os ajour med resultaterne, desværre har jeg ikke fået opdateret resultatsiden, men jeg lover, at den snart bliver det.

Vi ønsker alle venner, FB-venner og hundevenner/hvalpekøbere og jer der følger med herinde et hunde-godt og lykkebringende Nytår - vi glæder os til at se jer alle derude i 2018.

Kærlig Hilsen
Marlene & Lasse + The Falkirk Gang

nytaar

Joomla templates by a4joomla