Kære medlemmer af The Falkirk Gang

Tak for året der gik, vi føler os vildt privilegeret over at have så fantastiske hvalpekøbere -flittige og engagerede i jeres hunde. Det ér virkelig særligt, at I alle bakker op om vores ideologi omkring det gode hundeliv med indhold og sundhed, resultater vi soler os i, men som kun er mulige pga. af jeres dedikation -uanset om det er det aktive liv som familiehund eller prøvehund.

Tak for mange flotte, sjove og rørende billeder af jeres firebenede ven - vi nyder hver eneste.

Vi har haft et par spændende kuld i 2017 og vi vil hermed benytte lejligheden til at byde vores nye hunde-familie-medlemmer hjertelig velkommen – vi glæder os til at følge jer i fremtiden.

Planerne for 2018 er nu også på plads og vi glæder os allerede til at forberede en flok hvalpe til et spændende liv.

Prøveåret ’17 har budt på rigtig mange fine individuelle præstationer og vi er virkelig imponeret af jer, der har været afsted den weekend efter weekend, for at dyrke hundesporten på den ene eller anden måde.

Vi finder en dag i september, hvor vi håber, at I alle vil være med til at hylde Årets Falkirk’er og vores egne hundes præstationer.

TAK til Evy for altid at holde os ajour med resultaterne, desværre har jeg ikke fået opdateret resultatsiden, men jeg lover, at den snart bliver det.

Vi ønsker alle venner, FB-venner og hundevenner/hvalpekøbere og jer der følger med herinde et hunde-godt og lykkebringende Nytår - vi glæder os til at se jer alle derude i 2018.

Kærlig Hilsen
Marlene & Lasse + The Falkirk Gang

nytaar

Joomla templates by a4joomla