I dag stod den på skovtur, picnic i det grønne, besøg af CirkaMolil og 2. ormekur.

Skovturen var ligeså stort et hit som i går, men det er lidt for koldt for de små maver at være ude for længe. Vi legede i grusbunken, susede op og ned af stensætningen – nogle trimlede ned af den og da de små var ved at være trætte, fik de serveret lun ”hvalpemos” mens jeg gjorde rent i hvalpekassen.

Midt på eftermiddagen fik hvalpene besøg af storesøster Cirka og Tante Molil – de var meget interesserede i de to damer, der bare lagde sig ned og nussede med hvalpene. Desværre havde jeg ikke kameraet med, men det så altså super sødt ud, da Cirka lå med 5 hvalpe oven på hovedet.

For 5 min siden fik hvalpene deres 2. ormekur – vi har heldigvis ikke set orm siden første kur, meeeeen det er jo ikke ensbetydende med, at hvalpene ikke gemmer på disse klamme parasitter. Odil er selvfølgelig også behandlet efter alle kunstens regler, ligesom gårdens katte også er mere eller mindre selvlysende pt.

Jeg prøver at præsentere hvalpene for nyt legetøj hver dag, uden at det bliver det vilde udstyrsstykke. I dag fik de en hvalpe-bamse med knitrepapir inden i og DEN er et stort hit. I går fik hvalpene et kanvasdummy med kasterem som også var vældig interessant.

886

 

Joomla templates by a4joomla