Kuldet består af 7 hvalpe. Generelt er det et meget homogent kuld. Alle hvalpe virker sunde og raske. De er trygge, glade og tillidsfulde. Alle hvalpe besidder meget fin flokdrift og fin samarbejdslyst. De er alle meget kærlige og meget sociale. Der er ingen tvivl om at opdrætter har gjort et stort stykke arbejde med at præge og socialiserer hvalpene. Et herligt kuld der er udstyret med en god ballast hjemmefra.

SORT

Han er en herlig og nysgerrig fyr. Han bliver hurtigt tryg. Han er glad og tillidsfuld. Han viser fin flokdrift og er meget social. Der skal arbejdes lidt for at skabe et godt arbejde. Han bør trænes uden mange gentagelser da han så kan have nemt ved at miste fokus.
En sjov dreng der vil egne sig fint som jagthund.

GUL

Han er en fornuftig dreng der besidder en fin ro. Han er længe om at blive helt tryg og skabe tillid. Han viser en stor flokdrift. Han viser en meget flot samarbejdslyst og en rigtig fin byttedrift.
Han bør trænes med omhu og det er vigtigt at undgå tillidsbrister.
Han er en rigtig sød og charmerende fyr der vil egne sig fin som markprøve hund og jagthund.

GRØN

Han er en nysgerrig og ukompliceret dreng. Han er glad og tryg. Han er meget tillidsfuld og han viser rigtig fin flokdrift. Han er social og han viser meget fin samarbejdslyst. Han viser også fin byttedrift.

En skøn dreng med er herligt temperament der vil egne sig fint til markprøver og som jagthund.

GRÅ

Han er en fornuftig dreng der besidder en fin ro. Han viser en stor flokdrift. Han viser en meget flot samarbejdslyst og en rigtig fin byttedrift.
Han bør trænes med omhu og det er vigtigt at undgå tillidsbrister.
Han er ren rigtig sød og charmerende fyr der vil egne sig fin som markprøve hund og jagthund.

PINK

Hun er en sød og sjov pige med et glimt i øjet. Hun er fornuftig og hun hviler godt i sig selv. Hun er glad og tryg. Hun er nysgerrig men viser også fin naturlig forsigtighed. Hun er social og tillidsfuld. Hun viser fin flokdrift. Hun viser rigtig fin samarbejdslyst og rigtig fin byttedrift.
Hun er en skøn tæve der vil egne sig fint til markprøver og jagt.

BLÅ

Han er en meget sød og rolig fyr. Han er meget flokafhængig og meget social. Han viser en rigtig flot samarbejdslyst og en fin byttedrift.
Han er en hund der har brug for sin flok og han vil helst arbejde tæt på sin fører.
En rigtig dejlig dreng der vil egne sig fint som til en første gangs hundefører.

BRUN

Han er en glad og nysgerrig fyr med et fint overblik. Han er rolig og hviler godt i sig selv. Han viser fin flokdrift. Han er tryg og tillidsfuld. Han er glad og social. Han vil gerne samarbejde og viser en fin byttedrift.
Han er en dejlig dreng med en fin personlighed.
Han vil egne sig fint som brugshund og jagthund.

Hvalpene blev testet af Marlene Veiss-Pedersen Svendsen

 

Joomla templates by a4joomla