Lasse og jeg var lige en smut tur i Sverige og hente Molil, men da vi kom hjem, havde jeg lige et par timer inden solen forsvandt i horisonten - de blev brugt på at muge ud hos hønsene og lege med hvalpe.

Brun er brun & Sort er også sort - begge er bare fantastiske, altid logrende og med på at finde noget spændene. De spurtede efter mig da jeg prøvede at løbe fra dem med vandspande til hønsene og æggekurven. De ville sååå gerne med ned til hønsene..

Grøn og Gul gik på hønsejagt i hækken ind til hønsegården - de havde stor morskab af at løbe frem og tilbage (hønsene var ret uimpnerede) i den tro at når hønsene bevægede sig, ja så var det fordi de var jaget vildt.. *tosser

Blå og Pink havde en fest på pallen i hundegården, så stor en fest at det blå halsbånd faldt af. Jeg ved faktisk ikke helt om de fandt ud af systemet med pallen og de flere niveauer, men til sidst faldt de om og sov..

Grå havde gang i noget vigtigt - ræveskindet, det skulle forsvaret fra nogle spidser der tænkte de godt kunne hjælpe ham med at aflive "ræven".

De udvikler sig alle fra dag til dag - og bliver mere frække..

 

Joomla templates by a4joomla