Hvalpene og jeg var ved dyrlægen i går da vi ikke synes maverne var blevet bedre, så nu er de på penicilling i to dage sammen med Lima. Hvalpene synes ikke det er OK! De vrider sig noget når de skal have Canikur Pro + opløst penicillinvand.. Bwaaddd.... Nå men det ser ud til at virke, så vi krydser fingre for at det faktisk hjælper.

Navnene er også på plads;

Falkirks Artisan Ardbeg ♂
Falkirks Peaty Port Ellen ♀
Falkirks Glorious Glenlivet ♂
Falkirks Tasty Talisker ♂
Falkirks Mighty Macallan ♂
Falkirks Hilly Highland Park ♂
Falkirk's Cute Caol Ila ♀

59

Whisky eller Whiskey

Historien om hvem der opfandt denne spiritus står hen i det uvisse, da både Skotland og Irland påtager sig æren. Det har blandt andet medført, at man i idag får en "Whisky" i Skotland og Canada, hvorimod i mere eller mindre resten af verden kaldes den for "Whiskey". Fælles for dem begge er, at de laves på korn (alt lige fra hvede og rug, til majs) og opdeles i to typer.

Blended eller Single Malt

Blended betyder at der er tale om flere produktioner af whiskey, mixet sammen til én whiskey. Single er logisk nok kun af én produktion, og derfor ikke et mix af forskellige produktioner. Når en alder angives på en blended whiskey, er det altid den yngste whiskey der angiver alderen. Det kan derfor sagtens tænkes, at en 12 års whiskey indeholder et blend af en 24 årig whiskey.

Joomla templates by a4joomla