Vi har været i skoven og det var en stor stor fest, hvalpene nød virkelig at komme ud og prøve kræfter med terræn og det de nu kom forbi.

Hvalpene er også fordelt nu..

Dusky Sound's Wonderful Cognac = Hr. Brun
Dusky Sound's Wonderful Wezia = Frk. Rød
Dusky Sound's Wonderful Zippo = Hr. Blå
Dusky Sound's Wonderful Woody = Hr. Grøn
Dusky Sound's Windworker Blue = Hr. Orange

Nyd dem i et rolig øjeblik nedenfor.

 

Hvalpene trives, de er super modige og har indtaget have, hegn og grusbunke 100%! De er selvfølgelig vældig fremmelige og elsker bare at være ude. Vi har prøvet at tage dem på bordet, men vejret var koldt og træls, så vi nøjedes med "mug-shots".

Jeg vil, næste gang det IKKE regner, tage bøller og banditterne med i skoven og fotografere lidt på dem.

 

Hvor er det dejligt og livsbekræftende at have sådan et kuld vildbasser..

 

 

Putterne har lånt en gynge, som de allerede har stor morskab af. Jeg vil prøve om jeg kan fange dem på den i morgen.

Ellers går alt som det skal i hvalpegården - de er endnu ikke 100% trygge ved det store udendørsarrangement (haven) men nu har de en stor fest på trappen og jordbunket tæt på trappen. De opfører sig vældig meget som hundehvalpe skal, så vi er meget tilfredse.

 

Jeg fik lige 4 timers overabejde, så jeg kom først møj tidligt eller sent hjem, men det er W'erne heldigvis ligeglade med, så vi holdt en lille køkkensession indtil jeg var ved at falde i søvn. På det tidspunkt var banditterne faldet om hist og pist og snorkede højlydt. De er blevet super gode til at spæne omkring, så hvalpekassen er kun til at sove i nu. Som en lille W'er i det store køkken kan man selvfølgelig godt lige blive helt alene (hvis man er kommet helt over i den anden ende) og så tuuuuuder de..

 

W-erne er nu ret godt gående.. De farer omkring i kassen når vi kommer ud i køkkenet. De er knap så modige når vi skifter underlag i kassen og de bliver sat på køkkengulvet.. Det er både koldt og glat, så det tuder de lidt over endnu. Vi har dem også på gulvet når vi sidder hos dem i køkkenet og så går det lidt bedre.

Vi har skiftet madrassen ud med aviser, indtil den store hvalpegård bliver sat op i weekenden. 

De har spist deres første "faste" måltid og det var de afmålt imponeret af.. De var dog tilpas glubske til, at de spiste..

 

457

Så er galleriet opdateret med billeder af de tykke basser.. Øjnene er åbne, men de kan endnu ikke rigtig se noget. De har også fået hørelse, så nå vi skramler med bestik og service i køkkenet, vågner hvalpene op til dåd. De kan nu helt klart genkende os - de små tykke haler logrer og logrer når vi sidder i kassen eller kærtegner dem.

De har også fået deres første ormekur - vi så ingen orm, men måske de ikke er helt færdigudviklet (altså ormene) endnu. Vi får at se næste gang vi behandler dem.

 

 

Hvalpene er stadig MEGET sultne..

De er vejet og fært-trænet på mig - er i øvrigt helt trygge ved at blive "håndteret", de er selvfølgelig ikke overbeviste om, at de skal ligge stille i vægten, men det går bedre.

Jeg har taget en håndfuld telefonbilleder af basserne.. 

 

Hvalpene har holdt store flyttedag, de og Mor-T-Bone er flyttet ud i køkkenet, så de bliver præget på mennesker og gøremål med det samme. Den første uge fik de ro og fred på hundeværelset, men inden længe udvikler de syn og hørelse og så er det vigtigt at vi på 2 ben er på med prægningen fra dag 1. Hvalpene trives så fint i køkkenet og T-Bone ser bestemt muligheder, for nu er hun aldrig langt væk fra madlavningen.. Hvalpene får i øvrigt også rigeligt med mad, så de har anlagt sig fine fedt-folder ved halen. Jeg har optaget en lille video af hvalpene mens mælken løber.

 

De små putter vokser planmæssigt og snuder + poter får pigment. Deres verden består primært af spise, sove og spise, sove. Engang i mellem kommer der en fremmed forbi og løfter dem op så de kan lære deres lugt at kende.

Jeg har taget et par billeder til hvalpegalleriet..

 

T-Bone fødte 5 fine hvalpe i søndags - præcis et år efter Odil fødte Flyverkuldet.

Fødslen gik let og hurtigt, men vi valgte alligelvel at taget smut forbi dyrlægen mandag morgen, hvor alle blev tjekket. 

Hvalpene vejede mellem 550-660 gram, så det var også helt efter bogen, de små W'er er meget mørke og meget livskraftige.

Vi har evt. en enkelt hanhvalp tilbage - han sælges fortrinsvist til dig til vil lave noget med din hund.

Jeg har aktiveret galleriet, hvor jeg vil lægge billeder ud af de små nutella'er.

 

Vi håber selvfølgelig ikke det er vat, hun er stoppet ud med Laughing de sparker og holder en lille fest.. T-Bone derimod synes det er hårdt, så hun hviler og slapper af, når hun ikke lige prøver at udvide den hule hun er ved at grave i haven.

I går var vi alle en tur i skoven, alle nød at komme ud og strække benene og jeg fik lige taget et par telefonbilleder af Fru Hval.

T-Bone er blevet noget rund på midten og vi kan mærke de små øver sig i at løbe på indersiden af bugen. Hun bliver tilbudt lidt mere mad i disse dage, så hun har lidt ekstra at give af.

Jeg har allerede modtaget fine navne fra nogle af jer og de passer helt fint ind.. 

T-Bone var i weekenden en tur med ved Søndervig - hun nød det i fulde drag. Hun var tydeligvis skuffet over, at vi ikke ville lade hende gå i vandet - hvilket hun ellers var HELT klar på!! Vandet var vildt og vi har ret stor respekt for Vesterhavet, når det viser sig fra den side. Det blev derfor bare til et par soppe-ture sammen med Brian-Hundehvalp.

Som I kan se på billederne er Fru T-Bone blevet tyk og fin..

Hvis I wil hawe indflydelse på hwad jeres hund skal hedde på stamtawlen, så kan I godt begynde at lægge howederne i blød.

Dusky Sound's W

Max 35 anslag inklusiw kennelnawnet

Det skal være engelsk-lydende.. Fx Dusky Sound's Wild Wasabi

God fornøjelse og god weekend

 

 

T-Bone nyder de daglige ture i hundeskoven, hvor hun får vedligeholdt konditionen og i morgen skal hun have første ormekur. Nedenfor et par telefonbilleder fra vores morgenrunde igår.

Joomla templates by a4joomla