De små putter har i dag badet - både i søen men også i deres nye soppebassin - det synes de var mægtigt.

Se mere i deres galleri...

Der er sket meget i den sidste tid..

http://youtu.be/ZTu0FDuZQr0

Vi har blandt andet været på skovtur af flere omgang, men jeg har lagt lidt billeder i galleriet fra sidste tur - de hyggede sig mægtigt de små trolde.

 252

De små er ikke så små længere - og de er mægtig underholdende.

De er med ude og gå tur - og de elsker det, de spæner efter mig og synes der er så mange spændende ting der skal undersøges, men det er alligevel godt at vi ikke er længere væk fra hulen og hvalpegården at man pludselig kan spæne hjem - til stor frustration for hende på to ben.

De har også været med ude og køre og det kunne ikke interessere dem mindre, de larmede ikke engang - de lagde sig bare og sov.

Snart skal vi køre i skoven og til søen, så vi kan se det store vand...

 210

Puha - jeg har dårlig samvittighed over jeg ikke har fået lagt billeder ud af de små. De er flyttet fra hvalpekassen ind i vores stue, hvor de har en stor hvalpegård fyldt med dejlige savspåner. De bliver fra tid til anden kaldt guldhamsterne de ligner og siger ligedan Laughing

De er nu super mobile, faktisk blev jeg overrasket over hvor hurtigt de lærte at bene omkring, jeg flyttede dem torsdag eftermiddag og der sad de på deres madras og kiggede benovede på den stooore løbegård og alle de savspåner. Da jeg kom hjem fra arbejde festede de omkring som om de ikke havde lavet andet. I dag da jeg skulle vaske gulvet hos dem, satte jeg dem i fødekassen og der var stor gensynsglæde, men den var nu for lille og der gik ikke lang tid for de ville ud - op over kanten.

Vi slap dem løs i "min" stue i går aftes - det var meget hyggeligt og de indtog både stue og køkken på no-time. Jeg fik lige taget et enkelt DÅRLIGT billede med telefonen, så det må i lige nøjes med indtil jeg får tid til at lægge alle de mange billeder jeg har taget siden sidst, ud på nettet.

I weekenden skal Lasse på Brownhunt kursus med Keith Mathews - hunde guruen, det bliver spændende at høre hvordan det er gået. Lørdag kommer der fint besøg fra Sverige - så mon ikke vi også der får nok at se til.

hvalpene

I morges vækkede de os med en koncert af episke dimensioner, ro faldt der på da de var blevet fodret og nusset lidt af undertegnede og deres hundemor.

Her på falderebet inden arbejde, nappede jeg lige en hurtig video - og de er bare super søde...

 

http://youtu.be/xeDzsIxeLNk

Det er bare super dejligt når "far" kommer hjem fra arbejde..

Nok mest hjemmevideo, men her er lidt fra i eftermiddags - http://youtu.be/17V4itvrAI0

De er bare super søde og når jeg ligger med armene nede i kassen kommer de hen og snuser og undersøger.

Der er kommet lidt billede i galleriet af de små pus + portrætter på vægtskemaet samt et lille videoklip her; http://youtu.be/VhhRlnHmzbI

I næste weekend åbner vi for besøgende, så sæt kryds i kalenderen, det bliver super hyggeligt for hvalpene at få besøg.

Hvalpene og jeg var ved dyrlægen i går da vi ikke synes maverne var blevet bedre, så nu er de på penicilling i to dage sammen med Lima. Hvalpene synes ikke det er OK! De vrider sig noget når de skal have Canikur Pro + opløst penicillinvand.. Bwaaddd.... Nå men det ser ud til at virke, så vi krydser fingre for at det faktisk hjælper.

Navnene er også på plads;

Øv bøv - de små hvalpepus har tynd mave, så vi måtte lige have en snak med dyrlægen om det. Vi prøver at se om vi kan undgå penicillin, og nøjes med noget der styrker tarmfloraen. Lige nu ligger de i hundekurven, og synger nogle sange fra de varme lande om at de vil op i deres fødekasse igen.

Jep tiden går - klokken slår. Den forgangne uge er fx. blevet brugt til at passe arbejde, men også til at forberede statistikker til det medlemsmøde raceledelsen har holdt i Nyborg i dag. Super spændende arbejde, der for mig tegner et klart billede af hvad vi kan og bør gøre for vores race på sundhedsfronten.

Jeg har i dag fået tiden til at lægge de billeder ud jeg har taget gennem ugens løb.

Vi har stadig et par dejlige hanner der søger en sød familie med hang til hundearbejde Laughing

45

Så er hvalpene ankommet og man må sige at Lima er ligeså god til at føde som hendes mor, mormor, oldemor og tipoldemor, for på under to timer fødte hun 5 hanner og 2 tæver, der nu ligger og knirker i kassen.

Kombinationen mellem Lima & Jack bliver et kuld klassiske jagtgoldens af størrelse og type. Både Lima & Jack har et dejligt temperament, sundhed og arbejdsegenskaber. Jack har en fantastisk ro i hele hans adfærd/væsen og det synes vi supplerer Lima rigtig godt, begge hunde har et dejligt overblik, når der arbejdes på jagt/markprøve og træning.

Hvalpene er noget for dig, der vil have en hund til markprøve og/eller hundesport – fx agility og lydighed og vi ønsker derfor kun at sælge kuldet til aktive hundeførere.

Du er velkommen til at kontakte os pr. mail eller på telefon +0045 26371821 hvs du er interesseret i en hvalp fra dette kuld.

velkommen-til-verden

Lima trives og bliver tykkere for hver dag der går.

Det er blevet besluttet at hvalpene skal opkaldes efter skotske single malt whisky'er, så nu må Lasse og Henrik vist frem med de små whisky-glas og prøve sig frem.

Annemarie og Henrik kiggede lige forbi, så vi fik lov at hilse på Lima der var i mægtig hopla, hun er i super fin kondition og udstyret med en flot blank vinterpels, så mon ikke hun er klar til at levere et kuld smukke hvalpe i starten af marts? Selvom det er lidt uvirkeligt pt. så glæder vi os naturligvis også til dette kuld - det uvirkelige er jo at vi skal have to kuld så tæt på hinanden, men omvendt så har vi på 16 år haft 6 kuld hvalpe, hvoraf de 4 har været vores egne.

Jeps!

Den var go' nok Jack parrede også Lima idag - det satser vi på er nok, kryds fingre og så vender vi tilbage med mere info om 3 uger.

Lima er nu blevet parret med Jack 2 gange, men vi ser lige, om interessen er der for en sidste parring i morgen.

Vi vil, lidt senere i forløbet, lave en dagbog for Limas kuld her - indtil videre er det bare at krydse fingre Wink

Er du interesseret i en hvalp der vil elske al slags hundesport - kan du kontakte mig på 26371821 eller pr. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Joomla templates by a4joomla