De blev født natten mellem fredag og lørdag..

Odil klarede det hele i stiv arm, selvom hun kom på hårdt arbejde med anden hvalp - en kæmpe han på 620g der blev født baglæns. Det tog hende noget længere tid at føde ham og det var samtidig ret hårdt. Det ikke lige en ønske start på fødslen, men sådan er naturen en gang i mellem. Den helt lyse hanhund kom i øvrigt uden fosterhinde, så den flotte pistacie-grønne farve man kan ane på billederne, stammer altså fra fødslen. Den sidste hvalp blev født på gårdspladsen 2 timer efter de andre!

Odil er i øvrigt den perfekte mor - stille og rolig i kassen og skulle vores andre hunde nærme sig hvalpekassen, bliver se sendt væk med et mørkt blik -et blik som kun hundemødre kan sende. Vi holder dog vores andre hunde væk fra køkkenet hvor hvalpekassen står, da Odil skal have fred til at passe hvalpene, uden at skulle tænke på dem.

Som I kan se på billederne er kuldet ret specielt på farverne, da hele "paletten" er repræsenteret - fra helt lys til helt mørk. Det giver virkelig nogle fede billeder, så jeg lover at bruge kameraet flittigt de næste 8 uger.

"Flyver kuldet"

Vores hvalpekuld bliver altid navngivet (stambogsnavn) efter et bestemt tema og denne gang er temaet; fly fraseologi.

Der er stadig både hanner og tæver der søger nye hjem, så hvis du er interesseret i en hvalp, er du velkommen til at ringe på 26371821 eller sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Joomla templates by a4joomla