sted2

Kennel Falkirk's

Golden Retrieveren er en af de i alt 6 Retriever racer. En hund der kendes som en engageret og arbejdsglad hund, af middel størrelse og med en dejlig gylden farve. En Golden Retriever skal udtrykke lyst til at arbejde og samarbejde.

Golden Retrieveren er som race en jagthund, som anvendes til mange forskellige opgaver. Som jagthund bliver den fortrinsvis brugt som apportør af fuglevildt, men med lidt dressur er den også fortrinlig som drivende hund. Racen har opnået stor anerkendelse som servicehund, førerhund, narkohund, bombehunde, tjenestehund på grund af dens dressérbarhed, rolige sind og temperament.

01

Hvalpe

Når vi laver et kuld hvalpe gør vi et stort arbejde for at præge og socialisere dem, inden de skal flytte ud til deres nye familier. Falkirk's hvalpe ser derfor noget af den store verden, bliver præsenteret for vildt i alle former og farver, skud, køkkenmaskiner, støvsuger, højt musik, fjernsynet, andre hunde - store og små, mennesker -store og små, køreture, dyrlægen og alt hvad vi ellers kan komme i tanke om vi gerne ville have vores egen hvalp skal være tryg ved. Alt afhængigt af årstiden, tager vi vores hvalpe med til stranden og/eller i skoven, for at udvide deres verden. Vi præsenterer vores hvalpe for vildt i en relativ tidlig alder 4-5 uger, dette letter arbejdet for de af jer, der skal bruge hvalpen til jagt og markprøve, og for jer der ikke skal bruge hunden til jagt, har det ingen betydning, når man ikke fortsætter vildtprægningen. Vores hvalpe går sammen med hele vores hundeflok, ikke kun sammen med "mor". Vores erfaring siger os at når vores hvalpe har gået sammen med patriarken i flokken, er de langt nemmere at fortsætte dressuren og samarbejdet med, da han så i samarbejde med tæven har lagt grundlaget for "almindelig god opførsel" og interaktion i flokken.

Valg af hvalp

Det er os, der vælger familie til hvalpen, for vi kender hver enkelt hvalp ud og ind og har derfor de bedste forudsætninger for at vælge den hvalp der passer bedst til jeres forventninger. Vi forventer at I - som hvalpekøbere - besøger hvalpene minimum 2 gange og gennem besøg og samtaler finder vi frem til den hvalp, der passer bedst til netop jer og jeres forventninger. I alle kuld er der hvalpe der egner sig fortrinligt som aktive familiehunde, og dem ønsker vi at placere hos familierne, der ikke har ambitioner om en kommende jagtchampion og omvendt så ønsker vi at lade hvalpene med den største apporteringslyst og største samarbejdsvilje gå til jægeren eller hundesports M/K.

Avlsmål!

Vores avlsmål er at opdrætte smukke og gode jagthunde -sunde og racetypiske.

En hvalp af jagtlinjer fra Kennel Falkirk's, har forældre der har opnået præmiering på markprøve og/eller anvendes på jagt, og dette er din garanti for at få en hund med de rette anlæg og instinkter. Alle vores hunde er udstillet med minimum very good - flere har endog opnået excellent, hvilket er det bedste kvalitetsprædikat en hund kan opnå på udstilling.

En hvalp af udstillingslinjer fra Kennel Falkirk's, har forældre der har opnået præmiering på udstiling, og dette er din garanti for at få en hund med det rette udseende. Vores krav til eksteriør-kombinationerne er naturligvis først og fremmest; sundhed, godt temperament og så et smukt udseende, kan vi finde en hanhund der også har arbejdsegenskaberne i orden, vælger vi selvfølgelig ham. 

Vi bestræber os naturligvis på at avle sunde og raske hunde der også er i besiddelse af det temperament, udseende og de egenskaber der kendetegner Golden Retrieveren.

En Golden Retriever fra Kennel Falkirk's skal være: let at træne, intelligent og i besiddelse af medfødt anlæg for sit arbejde, venlig, imødekommende og tillidsfuld, sagt med andre ord en sød og nem kammerat de næste mange år frem.

Ønsker du en Golden Retriever opdrættet hos Kennel Falkirk's kan du kontakte os på tlf.26371821 eller sende os en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvalpekøb

Da vi har gjort os meget umage med at opdrætte hvad vi synes er en "rigtig" golden - gør vi os naturligvis også meget umage med at vælge vores hvalpekøbere. Vi foretrækker hvalpekøbere der ønsker at træne og aktivere deres hvalp. Selvfølgelig sælger vi familiehunde ind imellem, men man skal tænke sig godt om, inden man anskaffer sig en jagtgolden, specielt hvis den kun skal "bruges" som selskab, da jagtgoldens ofte stiller større krav til aktiviteter, end en travl familie kan honorere !

Vores hvalpe vil aktivereres og stimuleres, og det er netop sådan et liv vi ønsker for alle vores hvalpe. At købe en hund er et stort ansvar, så tænk dig godt om og vælg din opdrætter med omhu, kig kritisk på forældredyrene, kig kritisk på hvalpenes omgivelser og deres adfærd. Køb aldrig hvalp efter en tæve der er sky og usikker - hun præger hvalpene i 8 uger og denne adfærd er "arvelig".

Når vi udvælger vores hvalpekøbere, sker det først efter et møde med os og vores hunde, og hvor hvalpekøberne har haft mulighed for at fordøje oplevelsen. Det er vigtigt for os at de har haft mulighed for at tænker over og danne sig en ide om, hvad det indebærer at eje en jagtgolden. Vi forventer naturligvis at hvalpekøbernes forståelse for hundens behov for aktivering og at de ønsker at gå til træning med hunden -for blandt andet at stimulere det en retriever elsker mest - at apportere!

02

Vi ønsker at indgå i en dialog med vores hvalpekøbere de næste mange år frem, så alle kommer godt fra start. Det er vigtigt at vores hvalpekøbere ved hvor de kan henvende sig, hvis der skulle opstå problemer.

Vi ønsker selvfølgelig feedback på vort opdræt, så vi kan forholde os til over hvad der er godt, mindre heldigt og ting som skal forbedres i næste generation.

Hvalpene sælges med:

  • DKK-stambog
  • DKK-købskontrakt
  • Sundhedsattest
  • Hvalpemappe
  • Hvalpene er inden de forlader os :
  • Behandlet mod orm mindst 3 gange
  • Babyvaccineret
  • Opvokset inde
  • Bor du i nabolaget, kører vi naturligvis gratis hvalpetræning.
Joomla templates by a4joomla