Alle basserne er rejst hjemmefra og vi har kun positive tilbagemeldinger..

Her i huset har vi en flok spidser med tyndskid og de har derfor alle fået Zoolac til aftensmad, så håber vi at vi har taget det i opløbet. Heldigvis er alle friske og fine, men de små maver har nok ikke så godt af den kolde jord.

Vi holder øje med situationen ellers må vi afsted til Dr. Dyr med alle bæsterne..

 

Spidserne blev efter hvalpetesten i lørdags fordelt. Alle testede bare superfint og vi er meget tilfredse med kuldet!

Alle spidser er fordelt til deres nye ejere, så det er Hr. Blå - en særdeles sjov og opfindsom herre, der endnu mangler en ny familie.

794

 

Med sådan en folk tosser, skal man nyde roen der engang i mellem falder over dem...

https://www.dropbox.com/s/xscacl88cwlslp1/2014-04-24%2008.45.59.mp4

 

I weekenden havde vi besøg af alle udstillingsdamerne og en masse søde hvalpekøbere og der blev "Spidserne" lige kigget på og nusset med. Vi var en dejlig tur i skoven og det var virkelig noget de nød, de benede omkring og smagte på alle de dejlige lugte og lyde. Det er altså lidt stressende at være afsted med 16 hvalpe, hvoraf de 9 er temmelig virkelystige Laughing nå men vi var heldigvis mange mennesker til at holde øje med banditterne.

De små personligheder er ved at skinne igennem og jeg er ved at danne mig en god idé om hvem der vil passe til hvem. Vi venter lige med at fordele endeligt til Marlene S. har været her lørdag, hvor de bliver hvalpetestet.

Der er stadig en fantastisk lille hanhvalp ledig fra denne kombination..

por-blaa1 por-brun1 por-lyseblaa1 por-orange1 por-pink1 por-roed2 por-sort1 por-violet1 810

 

Så har Metallerne også været på bordet og lært at ståååå pænt wink wuhuu vi fik fanget dem efter et stort måltid i dyb søvn og så var de egenligt ganske samarbejdsvillige Tongue out

por-blaa por-brun por-gul por-lyseblaa por-orange por-pink por-roed por-sort por-violet

 

Joomla templates by a4joomla