Fredag d. 02/01/2012

Alle mine "Puttere" er nu flyttet hjemmefra, og i ønskes alle HELD & LYKKE til med fremtiden. Vi glæder os naturligvis til at høre om jeres bedrifter!!!!!

leif-og-zippo flamekeeper 43
Leif & Zippo aka. Firelord Fam. Gammelgaard & Luna aka. Flame Keeper Jenkins
martin-og-futte ayla christer-og-arthur
Martin & Futte aka. Loremaster Fam. Møberg & Ayla aka. Merrymaker Christer & Arthur aka. Starcaller

Onsdag d. 29/02/2012

De er bare såååå sjove nu - jeg har været i skoven med putterne i dag, så der er lige kommet en video mere

 http://youtu.be/QanmeKkwPTk

http://youtu.be/Jm-S1-Tooxw

05

Falkirk's Whole Lotta Rosie fra AC/DC kuldet i 2008 blev udplaceret hos Buster - du kan se hende her


Mandag d. 27/02/2012

I dag har banditterne været ved dyrlæge og med mig i skoven.

Super hyggeligt, de kastede sig fro og glade ud i det med Dr. Dyrlæge - pillede i diverse dippe-dutter, stjal noget bånd fra operationsbordet og sagde ikke en lyd da de blev vaccineret og chippet. Bagefter et smut i skoven, de var trætte - men der er altid lidt energi til at feste, så det gjorde deLaughing

Nu er der ro - kl. er 21,42 og de har været på i 1½ time - det bliver altså tomt og meget meget stille på torsdag.

Jeg har lagt et par billeder i hver enkelte hvalps galleri, samt i det store galleri. Firelord/Zippo har endda haft hovedrollen i en sjov lille film, som i finder på hans egen side.


Fredag d. 17/02/2012

Hold da op hvor sker der meget i disse dage, de får nye udfordringer hver dag - dvs. jeg prøver at finde nye opgaver til dem. Igår fik de således en lille "whisky-sauce" flaske med vand i, de gik straks igang med at finde ud af hvad sådan en kan bruges til. Dagen før fik de en ajax-flaske med en gammel sok bundet i håndtaget, den er et STORT hit! I dag fik de en foderspand, som ruller når de er inde i den.

I går var vi i skoven, i dag i haven - de er super søde og prøver virkelig kræfter med deres egen kunnen og nogen gange resulterer det i en kolbøtte - men så er deres motto; op på hesten Laughing summa summarum - de er faktisk bare helt vildt dejlige!

Nye billeder i galleriet.


Mandag d. 13/02/2012

Nye halsbånd og et par på kassen!!

Ja, det lyder måske lidt hårdt, men både Odin og Dyt besluttede sig for at i dag kunne hvalpene ikke slippe af med hvad som helst. Da Dyt havde fået tømt mælkebaren, satte hun sig op i hendes lænestol, og da hvalpene blev ved med at plage hende vov'ede hun dem højlydt ned og da det ikke rigtig havde den ønskede effekt, vingede hun dem en over snuden. Odin har de sidste mange dage, lagt hans gamle kødben hen til børnegitteret og siddet og knurret ad hvalpene, når de udviste interesse for ham og benet. Det gjorde han også i dag - men Jenkins fik at føle, at man ikke længere er en lille-bitte-hjælpeløs hundehvalp, men er blevet en lille-nævenyttig hundehvalp Wink

Vi måtte lige ryste alle de gamle sure hunde af os, så vi kørte en tur i Berlingoen og gik en tur på marken efterfølgende - jeg har lagt et par billeder ind, og så har hvalpene fået en side hver, hvor jeg vil prøve at lægge billeder ud, når jeg napper nogle af dem hver i sær.


Søndag d. 12/02/2012

Hvalpene har  haft en fantastisk dag - mange nye mennesker at underholde. De har været med ude i solen og nydt opmærksomheden. Vi fik tid til at hilse på et par nye hvalpekøbere til Limas kuld, og vi er super glade og trygge ved jer alle sammen.

Annemarie og Henrik kiggede også lige forbi, så vi fik lov at hilse på Lima der var i mægtig hopla, hun er i super fin kondition og udstyret med en flot blank vinterpels, så mon ikke hun er klar til at levere et kuld smukke hvalpe i starten af marts? Selvom det er lidt uvirkeligt pt. så glæder vi os naturligvis også til dette kuld - det uvirkelige er jo at vi skal have to kuld så tæt på hinanden, men omvendt så har vi på 16 år haft 6 kuld hvalpe, hvoraf de 4 har været vores egne.

Der ligger et par billeder i galleriet fra dagen - desværre løb kameraet tør for strøm og så havde jeg ikke et nyt memorykort - tænk at det kan ske for MIG???


Onsdag d. 08/02/2012

Temperaturen er steget et par grader - så nu vil banditterne gerne med ud! De holder en lille fest hver gang, og vi har prøvet at være flere steder nu. De vil rigtig gerne være under vores bil, men det er altså en dårlig vane og så bliver de sorte på ydersiden Laughing når de kommer ud igen.

De har også fået et legehus - dvs. en papkasse med dør og vinduer - de ene med sprosser Laughing det er DEJLIGT sted, hvor man kan angribe alle dem der er udenfor.

Vi har haft besøg af flere forskellige og hvalpene sætter stor pris på de forskellige "ofre" der kommer inden for dørene.

Jeg har prøvet at lave et par videoer - nu er jeg jo ikke en super video-kamera-fører, så i må bære over med kvaliteten.

http://youtu.be/1HW09fAd8Qg

http://youtu.be/4aBwxsj7EGc


Søndag d. 05/02/2012

I dag har hvalpene været ude og køre bil for første gang, det var bare en lille kort tur ned af grusvejen. Ingen blev køresyge, men selvom jeg havde varmet bilen godt op, synes de vist det var frygtelig koldt derude. Vi kører nu ca. hver anden dag indtil de små putter skal rejse hjemmefra.

I øvrigt - så har vi, sådan helt subjektivt set, verdens sødeste hvalpe - de er bare helt specielle!!! Elsker bare alle banditterne...


Lørdag d. 04/02/2012

Så fik jeg lagt nogle billeder af putterne ud - hvalpene har brugt hele dagen på at kysse mennesker, hvilket de synes er en dejlig beskræftigelse.


Torsdag d. 02/02/2012

De er blevet nogle meget omkringfarende banditter - men af den søde slags Wink

I dag har de været på vægten og fået ormekur - nu krydser vi fingre for at maverne ikke bliver slået ud igen!!

Vi har de sidste par dage været ude i sneen, vi prøver at lære dem at besørge udenfor - jeg tror vi er oppe på 50/50. De synes det er spændende men også meget koldt og stort derude i det hvide, men hver dag tager de større og større ture sammen med mig.

I søndags havde vi besøg af alle hvalpekøberne og det er bare så rart når man ved at hver eneste skal ud til engagerede og kærlige mennesker!!

http://www.youtube.com/watch?v=CiLUsIzn72E

http://www.youtube.com/watch?v=rfKh_LX-JZs


Lørdag d. 28/01/2012

Hvalpene er blevet præsenteret for store ændringer de sidste par dage. I torsdags blev de således flyttet ind i den store hvalpegård, hvor de kan suse omkring som det passer dem. De var begyndt at kravle ud af kassen, og det var vi ikke så vilde med.

Livet i den store hvalpegård sætter de stor pris på, de har fået den madras der lå i hvalpekassen med og den bruger de som en slags udgangspunkt for deres oplevelser. Alle deres pelsbamser er også flyttet med og det synes de er betryggende. De er bare så søde og logrer vildt med halen, når de hører vores stemmer, deres motorik er virkelig god og de suser alle vidt omkring. Ud over det er de er super tillidsfulde og elsker at klatre rundt på os -hvilket vi naturligvis også synes er hyggeligt.

De blev startet op på skånekost da de havde maveproblemer, men nu kører de godt på RC Maxi Baby.

De har fået halsbånd på, så i nu kan følge dem lidt mere individuelt - jeg har faktisk også taget en masse billeder, men jeg er plaget af en lang 12 timers vagt i dag, så jeg når ikke at sortere billederne før i selv kommer og besøger os.

Dyts hvalpe er nu helt specielle - super motoriske, søde, hurtige i deres udvikling og fulde af personlighed!

Vi ses i morgen Wink


Onsdag d. 25/01/2012

Det er fantastisk hvad et døgn kan gøre i forhold til en hvalps udvikling. Igår var de ikke særlig trygge ved livet uden for kassen, i dag da jeg stod op efter nattevagt, "råbte" hvalpene op nede i kassen, jeg tog dem ud på tæppet inden jeg gik i køkkenet for at varme deres mad - da jeg kom ind efter 2 min, havde de fundet ind under hvalpekassen og brugte den som en slags hule, hvor de kunne "angribe" hvad der var udenfor. De knurrede og vov'ede ad hinanden og det lød super hyggeligt.

At fodre hvalpe der ikke rigtig har lært at spise endnu er mægtig meget underholdende - der er mad OVER ALT og de bader vel nærmest i det. Jeg har grinet i stor stil over hvor ulækre de egentligt er, når de er smurt ind i blendet hvalpemad. Jeg havde kun lige min telefon ved hånden, så bær over med den ringe billedkvalitet.


Tirsdag d. 24/01/2012

I dag har hvalpene fået deres første "faste" måltid - dvs. de har fået udkogte/blendede ris og kylling. De små stakler har haft bøvl med maven oven på ormekuren, men de synes det var en super god idé at supplere Dyts mælk med noget "alternativt". Dyrlægen har givet os noget, der gerne skulle få maverne på ret køl inden for det næste døgn, ellers er det afsted til konsultation.


Fredag d. 20/01/2012

Nye billeder af de små putter i galleriet.


Torsdag d. 19/01/2012

Med øjne så store som mølle-hjul Laughing og huller i ørene..

Vi giver naturligvis hvalpene farvede halsbånd på inden længe, men vi synes de er lidt for små til de store halsbånd endnu.

Vægttabellen er opdateret med nye portrætter og galleriet har fået nye billeder.


Tirsdag d. 17/01/2012

Nu er øjnene næsten åbne og der er små lydhuller i ørerne - de kysser stadig gerne når jeg sidder med dem og de er helt trygge ved menneskekontakten. De snuser stadig noget til den der fremmede, der nogen gange dukker op i deres kasse, men de nyder at blive nusset på maven og de har en meget infantil adfærd med at bide/slikke på vores hænder og arme. De er så småt begyndt at bevæge sig rundt i kassen, endnu meget usikre i bevægelserne, men de er meget mere mobile nu, end for blot få dage siden.

Vi har været forbi dyrlægen efter ormekur, som de små skal begynde på i morgen.

I dag vil jeg finde mini-anlægget frem, så jeg kan sætte Auritus CD'en på - det er en CD med lyde fra alle mulige og umulige situationer, man kan forestille sig hundene vil blive udsat for i deres senere liv.


Lørdag d. 14/01/2012

Hvalpene bliver større og nu er deres øjne ved at åbne sig - de er bare helt vildt søde og hver med deres spirende "personlighed", når man ligger med overkroppen nede i kassen bliver der snuset og smagt på de der underlige nogen, der ikke lugter af Mor-Dyt. De er nu helt trygge når vi håndterer dem og de fleste ligger bare sover i den brødkurv vi vejer dem i.

Navnene er valgt - det blev de titler vi kan få på vores "toons" i World Of Warcraft,

  • Flame Keeper
  • Merrymaker
  • Starcaller
  • Jenkins
  • Loremaster
  • Firelord

I kan selvfølgelig selv vælge hvad I vil kalde jeres lille nye familiemedlem Smile sådan i daglig tale.

Jeg har lagt nogle portrætter (hvis man kan kalde dem det) under deres kolonne på vægttabellen og 48 små kløer er blevet klippet, så Dyt ikke bliver kradset når hun ammer dem.

God Weekend


Torsdag d. 12/01/2012

I dag er hvalpene en uge gamle, de hænger alle 6 på og larmer når patterne er tomme - det tager vi som et godt tegn.

Navnene bliver stadig diskuteret indgående, men vi har også hele 2 uger endnu, inden de små putter skal være registereret i Dansk Kennel Klub.


Lørdag d. 07/01/2012

Den mellemste han klarede desværre ikke de første døgn, men det er jo sådan naturen er indrettet, men vi håber naturligvis at de sidste 6 klarer skærene - lige nu ligger de og skælder ud over at patterne er tømt for denne gang. Det er super hyggeligt at have hvalpe igen - jeg har dog været til repræsentantskabsmøde i Dansk Kennel Klub hele dagen, så der er ikke blevet tid til billeder mm. Jeg lover at gøre bod i morgen.


Torsdag d. 05/01/2012

I går aftes fødte Dyt et kuld dejlige hvalpe - det blev 5 hanner og 2 tæver der alle ligger og knirker hyggeligt i hvalpekassen.
Hvalpedagbogen vil blive opdateret med lidt fra deres hverdag de næste 8 uger - det samme gælder selvfølgelig galleriet.

Hvalpene vil, på stamtavlene blive opkaldt efter Lasses yndlings-fritids-beskæftigelse-nummer-to - World Of Warcraft. Vi har dog ikke helt besluttet om det skal være "bosser", ingame venner eller hovedstæderne, men i får som altid lidt at vælge imellem.

Til jer der venter - vi kontakter jer snarest muligt.

Jeg har lagt et par nye billeder i galleriet hvor hvalpene er tørre. Smile


Søndag d. 01/01/2012

Så blev det 2012 - og nej ingen hvalpe endnu - Dyt er ret besværet og stønner og pruster hver gang hun skal flytte på sig - ja endda vende sig i sofaen.
-jo, jeg tror hun synes det er hårdt.


Lørdag d. 24/12/2011

I år er det Dyt der er Julemanden - hun gemmer bare lidt længere på gaverne...


Onsdag d. 21/12/2011

I dag har vi mærket de små løbe på indersiden af Dyt's enorme vom - det er altid super hyggeligt at mærke de små for første gang og Dyt hygger sig mægtigt med at blive mærket på alle sider af maven. Hendes madrationer er øget, så hun får mad 3-4 gange om dagen - på den måde håber vi hun kan nå at sætte sul, inden det hele ryger af i mælkeproduktionen.

Apropos hvalpefødsler så prøv lige at læse på min søde venindes hjemmeside: www.brownhunt.dk -man bliver til stadighed overrasket over naturen!!


Søndag d. 18/12/2011

Dagen efter en dejlig jagtdag på Hjortholm, Langeland. Jeg fik taget en masse fine billeder og de ligger nu i galleriet.

Dyt er blevet tyk og mægtig! Hun var med på et par såter igår og det hyggede hun sig vældig meget med Wink men mon ikke det bliver den sidste jagt i denne sæson? Hun er blevet SULTEN og jeg sværger, hun har fordøjet vores mad inden vi når at spise den. Vi har derfor sat hende op i foder, så hun får næring til hvalpene 3 gange om dagen.


Søndag d. 11/12/2011

Dyt er blevet scannet og hun er drægtig - så det bliver spændende hvor mange hvalpe hun lægger og naturligvis fordelingen på kuldet, maven er i hvertfald begyndt at blive lidt rund. Vi synes kombinationen er rigtig spændende fordi vi har ejet / ejer eller kender en del af hundene tilbage i stamtavlen. Vi kender med andre ord de temperamenter og egenskaber der ligger bag i 4-5 led og vi tør godt skrive under på, at det bliver hunde med lyst og mod på livet. Du kan læse mere om det forventede kuld under hvalpe.

Joomla templates by a4joomla