Puha - jeg har dårlig samvittighed over jeg ikke har fået lagt billeder ud af de små. De er flyttet fra hvalpekassen ind i vores stue, hvor de har en stor hvalpegård fyldt med dejlige savspåner. De bliver fra tid til anden kaldt guldhamsterne de ligner og siger ligedan Laughing

De er nu super mobile, faktisk blev jeg overrasket over hvor hurtigt de lærte at bene omkring, jeg flyttede dem torsdag eftermiddag og der sad de på deres madras og kiggede benovede på den stooore løbegård og alle de savspåner. Da jeg kom hjem fra arbejde festede de omkring som om de ikke havde lavet andet. I dag da jeg skulle vaske gulvet hos dem, satte jeg dem i fødekassen og der var stor gensynsglæde, men den var nu for lille og der gik ikke lang tid for de ville ud - op over kanten.

Vi slap dem løs i "min" stue i går aftes - det var meget hyggeligt og de indtog både stue og køkken på no-time. Jeg fik lige taget et enkelt DÅRLIGT billede med telefonen, så det må i lige nøjes med indtil jeg får tid til at lægge alle de mange billeder jeg har taget siden sidst, ud på nettet.

I weekenden skal Lasse på Brownhunt kursus med Keith Mathews - hunde guruen, det bliver spændende at høre hvordan det er gået. Lørdag kommer der fint besøg fra Sverige - så mon ikke vi også der får nok at se til.

hvalpene

Joomla templates by a4joomla